Recensie van de week: Ashley – Privehuis La Cloche – Utrecht

Op www.legaledamesvanplezier.nl vonden wij de recensie die je hieronder kan lezen. Meer zien van Ashley? Check www.privehuislacloche.nl/ashley!

Ashley - Privehuis La Cloche - Utrecht

“Gisteren was ik in Utrecht, na de berichten dat daar een nieuw privehuis was open gegaan wilde ik wel eens weten wat daar te beleven is. Ik zag op de website dat er nog niet super veel dames aanwezig zijn, maar er zaten er wel een paar tussen die me echt lekker leken! Ashley sprak mij het meeste aan, ik had ff gebeld om te zorgen dat ze er wel echt is. Ik kon een afspraak maken zodat ze er zeker zou zijn als ik langskwam.

Op de foto’s was één ding niet te zien… het gezicht van Ashley. Maar ik was blij dat ik voor haar had gekozen, een mooi meisje! En dat kontje, pfff super lekker! Niet dik, maar wel echt mooi rond. Ik werd geleid naar één van de kamers, waar een mooi ruim bed op ons stond te wachten! Op deze kamer was ook een douche aanwezig, leek me wel zo fris om nog even onder te stappen. Eenmaal uit de douche, lag Ashley al in een lekkere pose op bed. Twee tepelpiercings heeft ze, normaal houd ik daar niet zo van, maar ik vond het er bij haar er geil uit zien. Snel afdrogen om naast haar te gaan liggen. Kronkelend over mn lijf begon ze me te tongen en op te geilen. Ik werd keihard van dit lekkere meisje! Ik pakte haar billen vast, en zo heerlijk stevig maar ook zacht. Ze merkte op hoe veel ik aan haar billen zat, en stelde een standje 69 voor… Heb dr frisse kutje gebeft terwijl ze mij deepthroat pijpte. Met uitzicht op haar lekkere kontje, supergeil!

We hebben in een uur tijd ons aardig in het zweet gewerkt, meerdere standjes gedaan waaronder 2x in doggystyle omdat ik echt geen genoeg kreeg van die billen. Heerlijk grommend kwam ik klaar! Ashley gaf me nog een lekkere zoen. Weer even douchen en helemaal opgefrist kon ik Utrecht weer verlaten. Voor Ashley kom ik zeker nog eens terug!”