Recensie van de Week: Sara, Privehuis La Cloche

Onder de foto van de prachtige Sara lees je de volledige recensie, die wij hier vonden. Wat ons betreft de Recensie van de Week!

Zelf ook afspreken met Sara? Check dan de week-agenda om te zien wanneer ze in Utrecht is bij Privehuis La Cloche!

Recensie van de Week – Sara, La Cloche, Utrecht

“Vandaag een afspraak gemaakt met sara voor 45 minuten. Aan de hand van voorgaande recensies was ik toch wel overtuigd.

Bij binnenkomst stond ik versteld van hoe knap sara is. Na het financiële gedeelte afgerond te hebben waar ik ben gegaan voor een GFE kon het beginnen.

Het begon met het wassen bij de wastafel. Hier begon ze heerlijk sensueel en liefdevol te zoenen. Wat zoent sara lekker. Hierna ging ze door haar hurken en begon ze me heerlijk zonder condoom te pijpen. Dit doet ze werkelijk voortreffelijk en was hier flink van aan het genieten.

Hierna zijn we richting het bed gegaan waar we verder gingen met zoenen waarbij ze me aftrok. Na nog even een tijdje heerlijk gepijpt te zijn klom sara bovenop. Ze begon rustig sensueel en naarmate het langer duurde ging het steeds harder. Heerlijk klaargekomen met sara bovenop.

Hierna even liggen praten, zoenen en strelen. Hierna begon sara me weer heerlijk te pijpen. Na weer heerlijk gepijpt te zijn in missionaris nogmaals klaar gekomen.

Sara is echt een topper en heel lief en spontaan! Daarnaast is ze een prachtige verschijning en geeft ze je een geweldige GFE.

Zeker voor herhaling vatbaar en herhalingsgevaar is groot bij sara.”