Recensie van de week – Safia, La Cloche Utrecht

Wij vonden hier een fraaie recensie, die wij onder de foto plaatsen. Het is geschreven over Safia, een heerlijke 23-jarige Surinaamse met modellooks. Ze ontvangt bij Privehuis La Cloche, het fraaie privehuis in Utrecht aan de Amsterdamsestraatweg 287D.

Wil je meer weten over Safia? Check dan haar pagina: www.privehuislacloche.nl/safia.

Recensie over Safia – Privehuis La Cloche

“Laatst na een afwezigheid van ruim 10 jaar mijn eerste stappen in de betaalde liefde weer gezet. Wegens beëindiging van mijn relatie moest het er weer van komen en ik had me hier al een tijdje georiënteerd wat te doen.

Begin van de maand een spoedbezoekje gebracht naar de Achterdam vanwege de terugkomst van een dame waar ik lang geleden kwam maar aangezien de dame er niet (meer) was en ik schrok van wat er nog over is van deze ooit bruisende straat onverrichter zake naar huis gegaan. Ook nog een rondje Den Haag gedaan en daar zaten wel een paar dames maar ook daar geldt voor mij, vroeger was alles beter. Geldt ook voor Nina van het Zandpad die ik lang geleden nog is bezocht maar helaas, ook bij haar beginnen de jaren te tellen.

Dan maar meer in de omgeving in het segment privéhuizen gezocht en uiteindelijk bij La Cloche terecht gekomen. Zou de 1e keer worden dat ik een privéhuis bezoek dus ik vond het wel spannend. In de baas zijn tijd (wees gerust, later de verloren werktijd weer ingehaald, heerlijk zo’n baan waar je ook vanaf huis kunt werken) in de middag aangebeld en snel naar binnen gegaan.

Ik moet zeggen dat het na al die jaren wel een beetje onwennig was maar tijdens het voorstelrondje voelde ik me gelijk op mijn gemak bij Safia, een leuke Arabisch ogende dame (in het recensieformulier zie ik Zuid-Amerikaanse maar ze heeft een Arabisch uiterlijk vind ik) waarbij ik direct het vertrouwen had om aan mijn seksuele behoeftes te voldoen.

Ik had hier al iets gelezen over haar en door de verhalen had ik er wel een goed gevoel bij. Na soepele onderhandelingen gekozen voor een uur met inbegrip van tongzoenen mocht ik achter haar aanlopen naar de kamer. Snel mijn jongeheer gewassen en de rest van mijn kleding uit gedaan. Ik mocht op bed gaan liggen en Safia kwam lekker in mijn armen liggen en we hebben eerst een kwartiertje lekker liggen kroelen en er werd volop gezoend.

Ik weet nog van vroeger dat bij mijn bezoekjes aan DVP’s de nadruk lag op de seks maar naarmate je wat ouder wordt merk ik dat het toch wat meer verschuift naar intimiteit maar eerlijk is eerlijk, de seks hoort er uiteindelijk wel bij. Safia stelde naar een kwartier voor om me te pijpen wat ik natuurlijk prima vond. Dat deed ze uitstekend en omdat ik al een tijdje droog sta moest ik al snel aan de handrem trekken want ik voelde al een lichte neiging tot ontlading. We hebben weer een tijdje liggen knuffelen en toen heb ik haar geneukt. Na 5 minuten hield ik het niet meer en heeft ze me met haar hand naar een hoogtepunt gebracht. Die kwam diep zeg en ik moest letterlijk 5 minuten uithijgen voordat ik me naar de wastafel begaf om me te wassen.

Heerlijk hoor, hier had ik al een hele tijd behoefte aan en Safia gaf me een perfecte behandeling. Voldaan verliet ik het pand en ben bijzonder ontspannen naar huis gereden.”