Recensie van de Week: Milou – Privehuis La Cloche / House of Dreams

Onder de foto van Milou lees je een fraaie recensie die wij hier vonden, geschreven na een opwindend bezoek bij haar. Wat ons betreft de Recensie van de Week!

Milou ontvangt zowel bij Privehuis La Cloche in Utrecht als bij House of Dreams in Amersfoort. Deze week is ze op maandag en dinsdag in Utrecht van 12.00-20.00 uur en woensdag is ze in Amersfoort.

Meer zien van Milou? Check dan haar profielpagina voor meer foto’s en info.

Recensie van de Week – Milou

“Ik had al een paar weken zin om weer eens een dame bij House of Dreams op te zoeken, en na op de website gekeken te hebben, liet ik mijn oog vallen op Milou. Afspraak gemaakt over de telefoon voor zondag van 12 tot 2.

Eenmaal aangekomen, kreeg ik te horen dat ze iets later was. Toen ze als nog bezweet binnen kwam, zag ze er goed gevuld uit, in haar dagelijkse kleding. Meteen even kennis gemaakt, mijn wensen besproken. Ze gaf aan meestal niet meer dan een uurtje per afspraak te hebben, maar na mijn wensenpakket besproken te hebben ging ze akkoord met een samenzijn van 2 uurtjes.

Op de kamer aan gekomen eerst even gekibbeld over de prijs, en ze staat daarin haar mannetje, zij het met een ondeugende grijns waardoor je al gauw toegeeft. Na betaald te hebben, hebben we ons gauw uitgekleed en samen onder de douche gesprongen. Elkaar heerlijk afgespoeld, haar af gedroogd, en op bed gaan liggen. Na wat geknuffel en strelen is zij op haar buik gaan liggen en mocht ik haar masseren.

Ze heeft een heerlijk vol lichaam, zoals eerder beschreven een echte BBW, een vrouw met een paar maatjes meer. Daar heeft ze geheel geen probleem mee, en ze kan er ook echt van genieten als het je volle aandacht heeft. Haar heerlijk gemasseerd van top tot teen, en daarna haar vulva gelikt en gevingerd, dit alles begeleid door vele kreuntjes en zuchtjes.

Toen we beiden voldaan waren nog eventjes gekletst en geknuffeld en het afgemaakt met opnieuw een hete douche waarin we elkaar afgesopt hebben. Haar hartelijk bedankt voor een heerlijke middag, een kus op de wang, en blij en tevreden naar huis. Het is een heerlijke volle meid met een ondeugende twinkel in haar ogen en een mooie grijns, en zeker voor herhaling vatbaar.”