Recensie van de Week: Lynx van Privehuis La Cloche

Lynx is een nieuwe dame bij La Cloche, deze Nederlandse van 35 lentes is pas 3 weken actief en krijgt nu al meerdere positieve recensies. Zo lazen wij hier een recensie die wat ons betreft de Recensie van de Week is! De hele recensie lees je onder Lynx haar fraaie foto.

Meer zien van Lynx? Check dan haar profielpagina.

Recensie van de Week – Lynx – La Cloche Utrecht

“Ik ben vanmiddag haast overrompeld door Lynx, wat een heerlijke meid! Ik zie nu staan dat ze 35 is, maar had dat echt niet gedacht. Eind twintig zou ik eerder gezegd hebben. Ze heeft een hele fijne uitstraling, mooie lach, prachtig haar. Toen ze zich omdraaide na het voorstellen zag ik pas haar lekkere billen. De kers op de taart. Dus na het voorstellen van de aanwezige dames had ik dan ook geen twijfel dat ik met Lynx naar de kamer wilde.

Ze nam heel veel initiatief en dat bedoel ik met overrompeld worden. Maar op een heel prettige manier dus! Ik ben een uur gebleven waarbij we lekker getongd hebben, in standje 69 heb ik haar mooie poes gelikt en pijpte ze mij lekker. Daarna echt lekker geneukt waarbij vooral haar bovenop echt heel intens was, elkaar aankijkend met haar mooie groene ogen, ze bouwde het zo lekker op richting mijn hoogtepunt, met een soort oerkreet kwam ik dan ook echt vanuit mijn tenen klaar.”