Recensie van de Week: Lola – House of Dreams

Onder de foto lees je een recensie, die wij hier vonden. Wat ons betreft de Recensie van de Week! Lola is een topper die in Amersfoort voorheen op andere locaties actief was, maar nu al bijna een jaar bij House of Dreams mannen laat genieten van op en top seks. Een rijpe vrouw met ervaring die echt goed weet hoe jou te verwennen.

Wil je dit zelf ook ervaren? Check de week-agenda om te zien wanneer Lola aanwezig is en maak een afspraak via de gastvrouw!

Recensie van de Week – Lola – House of Dreams Amersfoort

“Ik kom er toch iedere keer weer achter dat ik meer en meer een zwak heb voor rijpe Nederlandse vrouwen, omdat je dan vaak de ideale combinatie hebt van ervaring, tomeloze sex energie en gevoel voor detail in de sex en ondeugendheid, maar ook een goed gesprek met iemand van eigen cultuur etc. Nu Lola is zo’n vrouw en dan zeker qua sexbeleving en service eentje van de buitencatagorie. Wat een heerlijke vrouw die ook lekker direct communiceert. What you’ll see is what you get. En daar hou ik van.

Sex waarvan de vonken vanaf vlogen, met ook vele extra’s mogelijk en bespreekbaar. Tophygiene en ik kon zelf ook lekker even douchen en airco op de kamer die bij Lola echt nodig is want anders raak je oververhit in de vrij partij met haar Haha. En ook lekker slank en goed verzorgd en ook kan ik zeggen dat Lola een lieve vrouw is, ok direct maar dat is alleen maar helder. En ze gaat er helemaal voor en dat is met ook die dingen en kneepjes qua detail dan het grote verschil met de jongere meiden. Je moet dat meemaken om het te begrijpen Lola bedankt!! (geen idee of je dit leest)”