Recensie van de week – Lieve van House of Dreams

Wij vonden hier een recensie die wij bestempelen als de recensie van de week, geschreven over Lieve die ontvangt bij House of Dreams in Amersfoort. De hele recensie kan je lezen onder de prachtige foto van Lieve!

 

Recensie Lieve – House of Dreams Amersfoort

“Enige tijd geleden ben ik op uitnodiging van een zeer goede wandelvriend weer eens in dit knusse huis geweest. Bij een vorig bezoekje had ik mijn kamer dame voor vandaag al eens voorbij zien komen en haar spontaniteit viel mij direct op. Haar naam; Lieve, volgens vele betekent deze naam “door god geliefd”, wat ik me overigens best kan voorstellen.

Maar deze Lieve is een puur Hollandse dame. In het gesprek dat we aanknoopten, verraadde zich haar stabiele, evenwichtige karakter zonder te acteren. Lieve is een jonge dertiger met een super slank figuur, mooi sprekend gezicht en ogen die boekdelen spreken. Ze heeft donkerbruin haar net tot over haar schouders. Vlakke buik, mooie billen en benen, een boezem (cup), een teint en een natuurlijke lach.

Lieve vertelde op een prettige manier haar persoonlijke voorkeuren, grenzen en niet geheel onbelangrijk haar extra’s. Niet dwingend of vermanend, maar rustig en duidelijk. Een goed communicerende dame, open en direct, precies die stijl waar ik zo van hou.

Haar jurkje gleed in een vloeiende beweging uit, mijn aandacht helemaal bij haar. Mooie lingerie was het laatste dat haar lichaam bedekte.
We stapten in bad waar ze me beheerst teasde. Ondertussen keek ze me onderzoekend aan, alsof ze nadacht over hoe ze mij het ultieme genot zou schenken. Pratend over steeds meer privégevoelige onderwerpen kon ik mijn ogen niet van haar af houden. Het leek of ik al jaren omging met deze vamp.

Deze heerlijke vrouw streelde vervolgens mijn lijf met haar warme, zachte handen en knuffelde me innig. Ons voorspel verdiepte zich en zij begon aan een ongenaakbare franse massage. Uiteraard kon ik niet achterblijven en bij het zacht aanraken van haar vrouwelijkheid voelde ik haar lichaam spannen. Na een moment van afkoelen zetten wij ons aan een wel smakende zoenpartij. Zoet, zacht en zalig! Deze dame heeft een oraal talent want ook hierin wist ze mij te overtuigen. Ze zoende heerlijk vol. Haar adem fris, haar mond warm en zacht, haar goedverzorgde lippen uitdagend. We hielden het langdurig vol, waarbij de nodige variatie het zoenen levendig hield. Van een rustig, romantisch tempo voerden we de snelheid op tot een vurige en passievolle climax. Na dit intermezzo begon zij wederom met een franse massage, sterk afwisselend en ik kon dit niet lang meer volhouden. Ik voelde mijn ontlading komen welke diep was, even wist ik niet meer waar ik was en liet mijn mijn nakomelingen de vrije loop

Uitstekende date gehad met een mooie, charmante dame die haar beroep als sekswerkster naar een hoger level tilt, op alle fronten.”

Ook afspreken met Lieve?

Wil je na het lezen van deze recensie ook afspreken met Lieve? Ze ontvangt meerdere dagen per week bij House of Dreams, aan de Soesterweg 271 in Amersfoort.

Meer info over Lieve en foto’s kan je zien op haar profielpagina: www.privehuishod.nl/lieve.

In de week-agenda kan je zien wanneer ze aanwezig is, eventueel een afspraak maken vooraf kan telefonisch via de gastvrouw!