Recensie van de week: Lieve – House of Dreams

Wij vonden hier een fraaie recensie, geschreven na een bezoekje aan Lieve bij House of Dreams in Amersfoort. Onder de foto kan je de hele recensie lezen.

Wil je ook een date met Lieve? Kijk dan in de week-agenda om te zien wanneer ze aanwezig is in Amersfoort aan de Soesterweg 271!

Recensie van de week – Lieve – House of Dreams Amersfoort

Net voor het sluiten van de prive huizen voor het eerst een bezoek gebracht aan een DVP bij House of Dreams.

Strak van de zenuwen naar Amersfoort gereden, geparkeerd in de straat daar 10 minuten eerst mijn hartslag wat laten zaken en daarna door de poort naar binnen gegaan.
Daar werd ik vriendelijk verwelkomt door een vriendelijke gastvrouw. Omdat ik geen afspraak had gemaakt werd ik door haar naar een “voorstelkamer” geleid. Een voor een kwamen de 3 beschikbare vrouwen om zich even voor te stellen. Bij het zien van Lieve wist ik al gelijk dat ik voor haar zou kiezen.

Bij vrouwen vindt ik uitstraling belangrijker dan het uiterlijk (Hoewel Lieve er fantastisch uitziet!!). Maar haar vriendelijkheid en open uitstraling is wat mij deed besluiten om met haar mee te gaan. Snel eerst nog even afgerekend bij de gastvrouw voor uurtje en daarna mee naar een kamer.

Ik was vrij vroeg op de dag, hierdoor was de kamer nog vrij koud. Gelukkig werd die steeds warmer gedurende het uur. Lieve vroeg gelijk of ik eerder bij HoD was geweest. Toen ik aangaf dat het mijn eerste keer bij een DvP is begon ze heel rustig uit te leggen hoe het werkt, wat wel en niet kan en wat de extra pakketten zijn die niet in de kamerprijs zijn inbegrepen. Daarna even opfrissen bij de wasbak en ondertussen over koetjes en kalfjes praten om het ijs een beetje te breken.

Daarna aangekomen bij het bed waar ik mocht gaan liggen en ze begon mij fantastisch te pijpen (zonder condoom). De rest van het uur vloog voorbij, het afwisselen tussen standjes, strelen en zoenen verliep eigenlijk heel natuurlijk. Helaas kwam ik niet tot een hoogtepunt maar dat lag absoluut aan mijn zenuwen.

Lieve heeft haar uiterste best gedaan om mij op het gemak te stellen en in mijn hoofd voelde ik mij ook helemaal op mijn gemak maar de rest van mijn zenuwen dachten daar toch nog anders over Voor mij klaar als een klontje dat ik weer terug ga voor een herkansing.