Recensie van de Week: Layla, House of Dreams

Onder de foto lees je een fraaie recensie over Layla, die wij hier vonden. Wat ons betreft de recensie van de week!

Wil je ook met Layla zoiets ervaren? Ze ontvangt bij House of Dreams in Amersfoort. In de week-agenda zie je wanneer ze aanwezig is.

Recensie van de Week: Layla, House of Dreams, Amersfoort

“Gezien haar veelal juichende recensies en mijn zwak voor mediterraanse/arabische vrouwen durfde ik een blind date van een uur met Layla wel aan. Nou, absoluut geen spijt van gehad hoor, wat een geile spetterde date was dit zeg, heerlijk gewoon.
Ze bleek een schoolvoorbeeld te zijn van een (semi)Marokkaanse milf: als je er een goede klik mee hebt gaat het dak van de seksuele achtbaan eraf en heb je de tijd van je leven.

Nadat we op de kamer aangekomen waren en ik haar hele pretpakket (beffen, tongzoenen en PZC) van € 80,00 afgenomen had bewees ze dit na onze wasbak sessie volledig. Deze lieve lustvolle lady met een klein beetje lekker h**rige uitstraling omstrengelde me en pakte me staand vol op de bek. En niet eventjes, nee, vele minuten achter elkaar, vol, diep en zonder remmingen, wat een droomstart! En het gas bleef er de hele date op! Ondertussen had ze mijn kleine grote vriend bevrijd, ging door de knieën en begon ‘m , uiteraard zc, enthousiast af te kluiven, yammie! Daarna weer door met het spectaculaire staand tongen, we kregen er maar geen genoeg van. Toch maar even alles uitgetrokken en op bed hiermee doorgegaan waarbij ze op mijn verzoek vol op me kwam liggen. Daarna langdurig 69 gedaan, ook zalig en nat. Layla was tot nu toe al 3 keer klaargekomen. Natuurlijk daarna weer uitgebreid getongd en vervolgens lekker geneukt. Richting einde heeft ze me heerlijk afgetrokken waarbij Layla me vanzelfsprekend zalig liet spuiten. Gezellig gepraat waarna we toch weer verder gingen met vrijen, vooral tongen terwijl ze me ondertussen opnieuw aftrok. Ook toen we gingen douchen in het grote bad en tijdens het aankleden en afscheid nemen bij de uitgang gingen we door met tongzoenen, fantastisch!

Er zijn maar weinig vrouwen voor wie de titel h**r echt een geuzennaam is maar Layla is er 1 van. Het aller aller geilste daarbij behalve al haar kwaliteiten vind ik het feit dat ze zich, waarschijnlijk ook geholpen door onze super goeie klik, schaamteloos en zonder remmingen volledig aan mij gegeven heeft!

Duizend en 1 maal dank lieve Layla, het was allemaal geweldig met jou, XXX”