Recensie van de Week: Laura, Privehuis La Cloche in Utrecht

Onder de foto van de prachtige Laura lees je een uitgebreide recensie na een bezoek aan haar bij La Cloche in Utrecht. Deze recensie is wat ons betreft de Recensie van de Week!

Zelf ook het bed in duiken met de curvy Laura? Ze ontvangt voornamelijk in de middagen, je kan in de week-agenda zien wanneer ze exact verwacht wordt. Meer zien? Op Laura haar profielpagina vind je vele foto’s!

Recensie van de week: Laura, Privehuis La Cloche

“Wauw wat is Laura een knappe meid, een geweldig figuur. Noem het curvy, wulps, zandloper, rondingen op de juiste plekken. Echt vrouwelijk helemaal in de echt mooie lingerie die ze draagt. Stijlvol sexy.

Na een korte gezellige babbel en even doorspreken wat ik wilde, vond haar tong en de mijne elkaar snel, al tijdens het uitkleden was het spel der liefde begonnen en tongzoenend ploften we op het bed. Ze nam subtiel de leiding, bovenop mij, haar warmte tegen mijn lichaam aan…. Pffoee ik was gelijk keihard! Tijdens het zoenen ging haar hand naar mijn pik en die liet ze door haar hand glijden, met ook een lichte aanraking van mijn ballen. Gelukkig volgde haar lippen ook de route naar beneden

Ze nam de tijd en likte, zoog, likte, zoog, af en toe deepthroat en dan weer langzaam likkend. Ohh wat een gevoel en wat een uitzicht om zo een knappe meid met je pik bezig te zien!! Ze kwam weer terug naar mijn mond en we zoende weer en met haar hand plaatste ze mijn pik tegen haar kutje aan.

Heerlijk gleed ik haar warmte in en begon ze te rijden. Haar mooie volle tieten schuddend en haar stevige kont die ik op en neer voelde gaan over mijn schaft. Mijn handen liet ik over haar hele lichaam gaan om al haar mooie rondingen te voelen. Ik voelde mijn orgasme al opborrelen maar er was nog meer dan genoeg tijd. We draaide om.

Haar frisse kutje wilde ik graag beffen en gewillige opende ze haar benen voor mij. Nog even een tongzoen, daarna aan haar tepels gelikt een tijdje en mij vervolgens mij haar poes gestort die ik uitgebreid heb gelikt. Laura haar gekreun, bewegende heupen en ze pakte af en toe mijn hoofd vast om mij naar haar meest gevoelige plekje te begeleiden.

Ik was bloedgeil en in missionaris begon ik haar te neuken en daarna omgedraaid voor de finale om haar heerlijke ronde kont te zien terwijl ik stevig pompend flink klaarkwam met mijn handen op die lekkere billen.

Uithijgend hebben we nog naast elkaar gelegen, haar warme lichaam tegen mij aan en haar handen die langzaam over mijn borst en buik gingen. Een zoen, en toen douchen en een perfect uur was weer voorbij.

Dank je wel Laura, je bent fantastisch!”