Recensie van de week – Lara – Privehuis Almere

Bij Privehuis Almere zijn er steeds meer prachtige sexy meiden die ontvangen. Deze erotische dames huren één van de zeven fraaie kamers op het discrete industrieterrein, vlakbij de A1 en A6. Zo ook deze Lara, een mooie studente van 25 jaar met Cup D en fraaie billen. En hier vonden wij een recensie over haar, die je onder de foto volledig kan lezen.

Als je ook wil afspreken met Lara, kijk dan op haar profielpagina, daar staan meer foto’s en info. Ook zie je daar haar contactgegevens om je afspraak te maken!

Recensie over Lara, bij Privehuis Almere

Een paar dagen geleden tijdens een boring overleg bij toeval een nieuwe dame gespot in Almere. Haar foto’s waren veel belovend en lieten mij een ware beauty – voorzien van alle rondingen op de juiste plaats en een heerlijke sexy uitstraling – zien. Ik weet het foto’s zeggen niet alles…

Toch kon ik de verleiding niet weerstaan om een WA er aan te wagen. Ze was ook die dag alleen beperkt beschikbaar! Niet geschoten is altijd mis…. Ja hoor ze reageerde positief en de afspraak voor die avond was gauw gemaakt en op mijn vraag of zij het was op de foto’s kreeg ik bevestigd: “maak je je geen zorgen”.

Ruim op tijd was ik op de aangegeven locatie en stond ik voor Lara. Inderdaad de foto’s klopten met wat ik voor me zag. Een warme omhelzing en kus als welkom en we gingen naar haar kamer die ze daar huurde.

Bij binnenkomst moest we beiden lachen – er stonden namelijk allemaal sm-attributen opgesteld – op mijn vraag welke we zouden uitproberen. Ze wilde dolgraag met mij onder douche en daar begon het spel al met inzepen en elkaar teasen. Ze zoende niet en er waren meer handelingen die niet bij de prijs in zaten. Dat vind ik wel een (positief bedoeld) kritiekpuntje. Vermeld dat dan ook bij de mogelijkheden in je adje. Ze hanteert geen all-in prijs. Nu was het zo dat ik tijdens het spel haar wilde beffen, maar daar vraagt ze extra voor. Daar zou je op kunnen afknappen.

Ze is nieuw, dus daar kan ze nog op inspelen. Buiten dat heb ik wel een bijzonder heerlijke date gehad met Lara. Het is een vrolijke dame, open minded en zoals ik al eerder aangaf met uitstekende skills. Ze maakt het je zeker naar je zin en ze geniet er zelf ook zekers van. Ze kwam op me zitten en in een steeds sneller tempo werd ze wel erg lekker hitsig en dat was ook hoor- en zichtbaar. Ze gooide haar super mooie haren los en gooide zich naar voren. Ze kwam helemaal los en die haren over je lichaam zwevend geeft dat een lekker geil gevoel. Er was nog tijd voor een wederzijdse massage.

Hygiëne en schoonheid kamer is verder ook allemaal top. Ze heeft haar uiterlijk mee en de rest komt ook wel. Behandel haar met respect en je krijgt er veel voor terug. Voor mij is de kans op een herhaling wel aanwezig.

Dit is overigens wel mijn ervaring met Lara.
Lara thank’s en tot gauw