Recensie van de week – Kim – House of Dreams

Deze recensie is wat ons betreft de recensie van de week! En daarom is deze onder de foto in zijn geheel te lezen. De recensie is geschreven na een bezoek aan Kim bij House of Dreams in Amersfoort.

Wil je na het lezen van deze recensie ook afspreken met deze rondborstige slanke Nederlandse jonge blondine? Kijk dan in de week-agenda om te zien wanneer ze aanwezig is!

Recensie van de week- Kim van House of Dreams Amersfoort

Afgelopen vrijdag mocht ik gelukkig weer op pad voor de baas dus dat werd een ochtendje doortrappen op het werk zodat ik in de middag ruim op tijd klaar was om een uurtje eerder “op huis aan te gaan”.

Na de sluiting van 2 weken en het feit dat ik voorafgaand aan de sluiting geen kans meer had gezien om een dame te bezoeken begon het wel heel erg te jeuken de afgelopen week dus na wat noodzakelijk handwerk was ik nu gelukkig in staat om een omweg te maken naar Amersfoort.

Na aanbellen werd ik snel binnen gelaten door een spaanse (?) gastvrouw en gelukkig net op tijd want de bel ging voordat ik een voorstelrondje kreeg nog 2 keer. Ik was dus niet de enige met hoge nood.

Kim sprong er bij het voorstelrondje bovenuit, mijn type, beetje porno, Nederlands, leuk gezichtje en heerlijke sili borsten, ik hou er van.

Gekozen voor een uur incluis tongzoenen, pijpen met en ik had mazzel want we mochten naar de grote kamer met jacuzzi, die ik alleen gebruikte om me een beetje op te frissen.
Kamer is voorzien van een groot bed dus het feest kon beginnen.

Kim doet lekker mee met het opwarmen en hoewel dat na een tijdje droog te hebben gestaan niet per sé noodzakelijk was vond ik het heerlijk en het duurde dan ook niet lang voordat ik aan het ruigere werk wilde beginnen. Kim deed lekker mee en we hebben de ruimschoots mijn favo standjes door genomen. Helaas stond er zoveel spanning bij me op dat ik al snel een orgasme op voelde komen maar in plaats van dat Kim het snel afwerkte stopte ze even en nam ze de tijd om het even rustig aan te doen waardoor we het uur keurig volmaakten (ok, eerlijk is eerlijk, het waren precies 58 minuten). Vond ik wel klasse want met die drukte zou je denken dat de dames vol gas gaan om zoveel mogelijk omzet te genereren maar bij Kim was dit gelukkig niet het geval.

Ik had wederom een heerlijke sessie en met een grote glimlach op mijn gezicht reed ik naar huis het weekend in. Nu maar niet zo lang wachten voordat er weer een lockdown komt ?