Recensie van de Week – Kim, House of Dreams

Onder de foto van Kim lees je de volledige recensie, die wij hier vonden. Meer zien en lezen kan op Kim haar profielpagina. En in de week-agenda ken je zien wanneer jij haar ook zo’n opwindend bezoek kan brengen!

Recensie van de Week – Kim – House of Dreams

“Afgelopen woensdag ben ik weer bij Kim langs geweest voor een paar uur. Niet voor het eerst, een aantal maanden geleden had ik Kim al voor het eerst bezocht toen ze een dag bij La Cloche was, maar wel mijn eerste bezoek aan House of Dreams.

Na aan paar minuutjes zenuwachtig wachten ging de deur van de kamer open en WAUW! Wat is Kim toch een beeldschone dame ! Ze herkende me nog van al die maanden geleden en net als toen werd ik weer zeer vriendelijk, warm en enthousiast onthaald waardoor de zenuwen zo met de noorderzon waren vertrokken.

Kim ziet er niet alleen fan-tas-tisch uit, met een lichaam waar je u tegen zegt, maar ze heeft ook een prachtig innerlijk, wat ik persoonlijk net zo belangrijk vind (of zelfs belangrijker). We begonnen met een leuk en gezellig gesprek waarbij ik mij steeds meer op mijn gemak voelde. Kim kwam tijdens het gesprek heel lief, eerlijk en gezellig over waardoor de sfeer alleen maar beter werd.

De details over wat volgde houd ik voor mijzelf, behalve dat Kim ook dan ontzettend lief en eerlijk is (door o.a. aan te geven wat ze wel en wat ze niet fijn vindt), toont ze initiatief, en is ze erg gezellig en intiem. Simpel gezegd: De hele ervaring met Kim was geweldig (net als de vorige keren )! Het enige wat tegen valt… de tijd met Kim vliegt voorbij!

Mocht je dit lezen Kim: Ontzettend bedankt voor die fantastische middag met jou samen! Ik heb oprecht van je genoten, van begin tot eind! Laat het vuurwerk maar zitten, jij gaf mij een geweldige afsluiting van 2022 en een geweldig begin van 2023! Ik wens je alvast een fijne jaarwisseling en een gelukkig nieuw jaar! Tot snel!

PS: De gastvrouw van woensdag wil ik ook nog bedanken. Het was aardig druk bij House of Dreams, de telefoon roodgloeiend, een constante stroom van klanten en ik moest een paar keer van kamer wisselen tijdens het wachten (vond ik overigens geen enkel probleem. Ik kreeg zo een uitgebreide eerste impressie van het huis). Ondanks dat was de gastvrouw ontzettend vriendelijk, kreeg ik een welkom gevoel van haar en ben ik niemand op de gang tegen gekomen. Mijn complimenten aan haar!”