Recensie van de Week: Jenelsy uit Utrecht

Wij lazen hier een fraaie recensie, wat ons betreft de Recensie van de Week! Onder de foto lees je de hele recensie, geschreven over Jenelsy die in Utrecht ontvangt bij Privehuis La Cloche. Kijk in hun week-agenda om te zien wanneer ze aanwezig is. Meer van deze 24-jarige Dominicaanse Jenelsy met echte E-Cup zie je op haar profielpagina.

Recensie van de Week – Jenelsy – La Cloche

“Wauw wat een lijf zeg! Echt alle rondingen op de juiste plekken zoals ik het graag zie. Volle grote tieten, flinke billen. En mooi gezicht met prachtig lang zwart haar. Ik had afgesproken voor een half uur maar heb gelijk verlengd naar een uur wat gelukkig nog kon. Ik ben twee keer klaargekomen. De eerste keer ging echt heel snel haha en daarna wat langer kunnen genieten met haar. Ze pijpt lekker, haar borsten voelen tijdens het Russische standje echt verrukkelijk aan en zo kwam ik dus ook klaar de eerste keer.

De tweede ronde begon met een flinke pijpbeurt weer waarbij ze ook een aantal keren deepthroat ging. Neuken met haar boven was echt een plezier, dat lekkere volle ronde lijf voelen die tieten die voor mn gezicht heen en weer schommelden. Daarna in missionaris en als laatste in doggy het afgemaakt.

Uithijgend even op bed gelegen en rustig gewassen. Relaxte meid. Super!”