Recensie van de week: Jazz van Privehuis La Cloche in Utrecht

Een fraaie recensie van Jazz zagen wij hier, wat ons betreft de recensie van de week! De hele recensie is hieronder te lezen. En misschien wint de schrijver van de recensie ook nog wel één van de gratis seksprijzen die maandelijks worden gegeven aan 20 recensieschrijvers! Lees meer over die actie hier: www.citygirl.nl/node/9524

En wil je zelf ook wel eens zo een ervaring beleven met Jazz? Kijk dan in de week-agenda wanneer ze aanwezig is!

Recensie van de week – Jazz

“Vanmiddag had ik om 12.00 uur een afspraak staan met Gaia. Ik kon eigenlijk moeilijk een keuze maken tussen Gaia en Jazz, want de recensies , beschrijvingen en foto’s waren van allebei de meisjes veelbelovend. Gaia had zich dinsdag ziek gemeld, en toen ik in Utrecht gearriveerd was en nog even op de site van La Cloche keek zag ik dat ze niet meer op de presentielijst stond. Gelukkig stond Jazz daar wel op, en na een snel telefoontje bleek ze nog vrij te zijn. Jazz gaat kennelijk niet over één nacht ijs, want de gastvrouw zei me dat we ons even aan elkaar moesten voorstellen omdat ik nog niet eerder bij haar geweest was. Toen kwam er een prachtige meid in een rode bikini het kamertje binnen en zij gaf me lachend een hand en vertelde dat ze Jazz heette. Toen verdween ze weer, waarna de gastvrouw verscheen en me naar één van de mooie kamers bracht. Blijkbaar had Jazz me goedgekeurd. Even later kwam ze binnen en het ijs is met haar snel gebroken. Jazz is een leuke, vrolijke en oprechte meid, met een knap gezicht een schitterend slank, sexy en lichtgespierd lichaam. Vooral haar benen zijn prachtig en heel atletisch gevormd. Geen wonder, want Jazz gaat een aantal keren in de week naar de sportschool.

Over de sessie kan ik kort zijn, Het was een geweldig uur. Jazz is speels en vindt alles leuk om uit te proberen. Het is alleen al een feest om een uur lang naar haar te kunnen kijken. Bij First Dates zou iedereen haar direkt inpakken en meenemen. Als ik vorige week naast haar bezig zou zijn geweest in de sportschool zou ik direkt stoute gedachten krijgen….. Jazz heeft me erg verwend, maar genoot zelf ook zeer van een befnummertje. Na ca 55 minuten had ze me aardig uitgeput en me een heerlijke finish bezorgd. Nog even gedouchd en daarna afscheid genomen. Jazz staat bij mij zeker in de top 5 aller tijden, en dat zijn best wat jaartjes. Echt een topgirl!”