Recensie van de week: Gaia – La Cloche

Wij vonden hier een fraaie recensie, geschreven na een bezoek bij Gaia bij Privehuis La Cloche in Utrecht. De volledige recensie is te lezen onder de foto.

Wil je zelf ook eens een date met Gaia? Check dan in de week-agenda wanneer ze aanwezig is! Meer van Gaia kan je hier zien en lezen: www.privehuislacloche.nl/gaia.

 

Recensie Gaia – Privehuis La Cloche

“Heb een werkelijk geweldig uurtje met Gaia gehad. Wat een prachtige jonge zelfbewuste vrouw! En hoewel ik weinig schrijf heb ik toch al menig dame mogen ontmoeten. Er staat dat ze rookt, maar daar heb ik weinig van gemerkt. Tattoe en kleine pircings zijn gewoon leuk en zeker nier storend.

Gaia is een sekswerker die houdt van haar werk, die enthousiast en open is, en een oorspronkelijke uitstraling heeft. Ze staat open voor allerlei. Is helder in haar zakelijke communicatie zonder iets killigs te krijgen.

Haar looks zijn prima. Een mooie goudblonde krullebol, heerlijke ogen met pupillen waar je in kan verdrinken. Zoenen en een beetje teasen deed ze lekker. Haar paradijs is een genot om te beffen. Prachtige heupen en volle stevige billen dragen een slank bovenlijf. Kleine borstjes met lekkere volle tepels, heerlijk als je ervan houdt… We hebben lekker van elkaars lijven genoten.
Het is ook leuk om met haar te kletsen. Ze vertelde dat er nog nieuwe fotoos moeten komen en dat verdienen we zeker… Leuk om nog even van na te genieten.

Het is Smart girl met zelfbewuste keuzes. Is vol in ontwikkeling, daar gaan we nog meer van zien…

Inderdaad… Groot herhalingsgevaar”