Recensie van de Week: Floor, House of Dreams in Amersfoort

Een fraai geschreven recensie vonden wij hier, en dat is wat ons betreft de Recensie van de Week! Geschreven na een bezoek aan de 21-jarige Floor in Amersfoort bij House of Dreams. De hele recensie lees je onder haar foto.

Meer van Floor zie je op haar profielpagina en check de week-agenda om te zien wanneer ze aanwezig is.

Recensie van de Week – Floor van House of Dreams

Ik ben in de afgelopen jaren een aantal keer naar House of Dreams gegaan. Veel leuke en fijne ervaringen gehad. Nu zag ik een meid op de website die mij altijd al wel aantrok. Maar Floor kon vaak niet als ik kon of was van te voren al geboekt. Dit maakte mij alleen nog maar nieuwsgieriger.

Ik belde twee dagen van te voren en het lukte me om nu eens Floor te treffen. Ik boekte voor 3 kwartier want wilde lekker de tijd nemen. Vorige week was het dan zover.

Bij binnenkomst betaalde ik netjes en toen kwam Floor binnen lopen. Wat een vrolijke en mooie verschijning was het. Ze had een mooi rood setje aan wat haar haar en huid mooi complimenteerde. Floor is een prachtige jonge meid met blond haar en stralende ogen. Ze is mooi slank en heeft heerlijke heupen.

Ik vroeg haar naar haar extras’s en ze had een pakketje voor zoenen, beffen en pijpen zonder condoom voor 50€. Dit leek me wel het geld waar dus ik rekende netjes af. Tijdens de voorbereidingen was ze lekker spontaan en gezellig, ik voelde me gelijk op mijn gemak bij haar. En tijdens het wassen nam ze initiatief en begon ze me passievol te zoeken en klampte me innig vast. Ze leidde me vervolgens sensueel naar het bed waar de pret begon.

Ze begon eerst mij te pijpen zonder condoom. Ze draaide speels met haar tongetje en maakte er echt een spel van. Vervolgens kwam weer een heftige zoen partij en elkaars lichaam betasten. Zij pakte mijn jonge heer vast die al vol in paraatheid stond en ik voelde toen ik mijn vingers langs haar lippen bewoog dat ze al lekker nat begon te worden.

Vervolgens ging ze, a la 69, op mij zitten en drukte haar sappige poes in mijn gezicht. Zij had een heerlijk strak en mooi geschoren kutje en smaakte heerlijk. Zachtjes hoorde ik haar kreunen en merkte dat zij er ook van genoot. Vervolgens ging zij bovenop mij zitten. Dit deed ze fantastisch maar door haar haren die wild heen en weer gingen kon ik haar prachtige gezicht niet zien. We draaiden vervolgens om, om in missionaris verder te gaan. Ze zoende me passievol en met haar genietende gezicht er bij kon ik het niet lang meer volhouden. Ze zoende me passievol op het hoogtepunt.

Er waren nog maar 30 minuten verstreken en Floor heeft mij vervolgens nog heerlijk uitgebreid gemasseerd. Ik had totaal niet het idee dat ik op de klok was. Zeker wil ik haar nog eens bezoeken.