Recensie van de week – Felicia – Privehuis La Cloche

Deze schrijver heeft een geweldige ervaring gehad met Felicia. Ze ontvangt zowel bij House of Dreams in Amersfoort, maar meestal bij Privehuis La Cloche in Utrecht. Wat ons betreft is dit de recensie van de week, die je onder de foto volledig kan lezen.

Zie meer van Felicia op haar profielpagina en hou een oog op de week-agenda om te zien wanneer deze leuke 23 lentes jonge Nederlandse aanwezig is!

Wist je dat je met het schrijven van een recensie ook kans maakt op echte gratis seksprijzen? Lees hier meer!

Recensie van de week – Felicia

Na mij spectaculaire ervaringen met Kim en Valentina kon ik mij niet weerhouden van een 3de bezoek. Deze heb ik bij Felicia gehad. Ik werd erg opgewonden van het idee het met een mooie slanke jonge meid te doen. Toen ze me kwam ophalen werd dat beeld ook helemaal bevestigd. Een mooie slanke jonge dame, knap en ook nog eens een mooi setje echte borsten. Ze had zich erg sexy aangekleed en dat deed mij goed. Ik was erg nerveus en merkte dat ze daar goed op kon inspelen, want dat wist ze snel om te zetten in een heerlijke hemelse vrijpartij waarbij we elkaar werkelijk tot een hoog genot gehalte konden brengen.

Verder blijkt ze ook nog eens intelligent en hebben we na afloop een boeiend gesprek gehad. Drie keer scheeprecht om maar zo te zeggen ik denk dat ik langzaam aan een vaste bezoeker ga worden van deze huizen, en sowieso bij Felicia.