Recensie van de Week: Esmee – House of Dreams

Onder de foto van de prachtige Esmee lees je een recensie, die wij hier vonden. Dit is wat ons betreft de Recensie van de Week!

Wil je zelf ook met Esmee zo een seksdate meemaken? Ze ontvangt bij House of Dreams in Amersfoort, waar ze meestal 3 dagen per week overdag aanwezig is.

Recensie van de Week – Esmee – Amersfoort

“Perfect” en hier zou Jerommeke zijn recensie over Esmee kunnen stoppen omdat deze volledig en volmaakt is.

Esmee weet de perfecte ambiance te creeeren voor een perfecte vrijpartij. Esmee heeft de perfecte rondingen: een cup D met borsten die stevig en toch zacht aanvoelen met ietwat verzonken tepels en een paar perfecte billen die er om vragen om verwend te worden.

Esmee is bepaald niet terughoudend met het tongzoenen en Jerommeke werd dan ook met een warme tongzoen welkom geheten. Esmee weet de spanning goed op te bouwen en alvorens het ‘opfrissen’ maakte Jerommeke uitgebreid hernieuwd kennis met haar borsten. Esmee haar ‘jongens’ straalden Jerommeke al tegemoet en ze werden dan ook uitgebreid verwend totdat ze glommen van genot. Op bed beland, werd Jerommeke getrakteerd op een intensieve pijpbeurt. Als een ware ‘paaldanseres’ kronkelde Esmee haar tong om Jerommeke zijn paal. Ook de balzak werd niet overgeslagen en Jerommeke’s ballen werden stuk voor stuk heerlijk naar binnen gezogen om daarna weer glimmemd en nat haar mond te verlaten.
Vervolgens gaf Esmee aan dat het nu haar beurt was om verwend te worden. Jerommeke weet goed wat Esmee prettig vindt en mijn tong vond al snel haar vrouwelijkheid. Esmee spreidde haar benen nog wat wijder en positioneerde zich zodanig dat ze optimaal kon genieten van Jerommeke’s orale kwaliteiten. Esmee genoot er zichtbaar en hoorbaar van.

Vervolgens draaide Esmee op haar buik en spreidde haar billen zodat Jerommeke haar sterretje optimaal kon verwennen. Ik liet mijn tong door haar bilnaad glijden om haar vervolgens uitgebreid en langdurig te rimmen. Ondertussen stimuleerde Esmee zichzelf en raakte ze langzaam in een zekere extase.

Jerommeke maakte van de gelegenheid gebruik om zijn lid langzaam bij Esmee naar binnen te schuiven en al ritmisch neukend begeleidde ik Esmee naar een hoogtepunt. Daarbij oplettend om het condoom niet voortijdig vol te spuiten.
Na haar hoogtepunt lag Esmee nog even na te genieten alvorens zich om te draaien en te zeggen: “Nou Jerommeke, nu is het jouw beurt”. Jerommeke werd hemels gepijpt door Esmee en het duurde dan ook niet lang voordat Jerommeke klaarkwam en Esmee ‘haar mond meer dan vol had’. Esmee lachte en opende langzaam haar mond om Jerommeke’s warme zaad vervolgens uit haar mond te laten lopen over Jerommeke zijn eikel, de rest van zijn warme staaf om tenslotte zich te verspreiden over zijn balzak.

Zoals eerder gezegd wederom een perfecte ervaring met Esmee. En nu Esmee terug is van vakantie gaat ze Jerommeke weer snel terugzien!