Recensie van de Week: Esmee, Amersfoort, House of Dreams

Onder de foto lees je de volledige recensie die wij hier vonden, wat ons betreft de Recensie van de Week! Zie meer van Esmee op haar profielpagina!

Recensie van de Week – Esmee, House of Dreams

Het was alweer enige tijd geleden dat Jerommeke het bed had gedeeld met Esmee dus spoorslags naar HoD gereden. Na de plichtplegingen afgehandeld te hebben met de gastvrouw van dienst kwam Esmee binnen in een voor Jerommeke nieuw blauwe outfit. Hierin werden haar borsten pontificaal geetaleerd, op een presenteerblaadje aangeboden, klaar om te grijpen en dat is wat Jerommeke dan ook deed. In twee vloeiende bewegingen wipte Jerommeke haar borsten uit hun blauwe omhulsel. Esmee heeft een prachtig paar grote, natuurlijke en zachte borsten. Esmee moest lachen om Jerommeke zijn gretigheid maar zij kon zijn aanrakingen wel waarderen gelet op de reactie van haar tepels.

Jerommeke was die dag de eerste bezoeker van Esmee en de kamers waren nog aan de koude kant dus het besluit was snel genomen om een warm bad te nemen. Zo gezegd, zo gedaan. Het warme water en de aanblik van een naakte Esmee deed Jerommeke zijn eikel al spoedig boven het wateroppervlak uitstijgen. Esmee glimlachte, plaatste haar handen onder Jerommeke zijn billen en spoedig kwam Jerommeke zijn pik als een periscoop van een duikboot omhoog. Esmee boog naar voren en haar warme lippen omsloten Jerommeke zijn eikel. Vervolgens gleed zijn gehele staaf in haar mond tot aan achter in haar keel.

Toen Jerommeke voldoende opgewarmd was werd ons spel naar het bed verplaatst. Na Esmee ook uitgebreid verwend te hebben en toen ze goed vochtig was geworden, werd het tijd voor de finale. Met Esmee haar benen in zijn nek neukte Jerommeke haar stevig in missionaris houding en vulde het condoom moeiteloos.

Samengevat: Esmee is een topvrouw, vriendelijk met een prettig voorkomen, een paar fantastische borsten en Esmee staat altijd garant voor een prima sex ervaring. Een echte aanrader dus.