Recensie van de Week: Emma, Privehuis La Cloche

Wij lazen hier een fraaie recensie, geschreven na een bezoek aan Emma in Utrecht bij La Cloche. De hele recensie lees je onder haar foto, want dit is wat ons betreft de recensie van de week!

Recensie van de Week – Emma – La Cloche, Utrecht

“Na zo ongeveer mijn slechtste ervaring ooit onlangs bij een m.i. wanpresterende ‘dame’ wilde ik het daaruit ontstane gevoel gepiepeld/genept/opgelicht te zijn van mij afschudden en vervangen door een heerlijke top date & gevoel bij een fijne positieve klasse dame.

En aangezien onze agenda’s eindelijk matchten koos ik natuurlijk voor de allerlekkerste, de verrukkelijke Emma met wie ik immers enkele maanden terug al een onwijs gave geile geslaagde date gehad had.

Om een lang verhaal kort te maken: Emma je bent nog steeds in alle opzichten fantastisch, mission 100% completed!
Alles dat in het 2e deel van mijn eerdere bovenstaande recensie staat is nog steeds volledig van toepassing!

Sterker nog, sommige dingen waren nu nog beter! Logisch ook wel natuurlijk als je elkaar al kent en uitgebreid geproefd hebt, maar toch… 😉
Het was nu dus vanaf de start ‘ons kent ons’ waarbij we na de hartelijke begroeting begonnen met subtiel teasen en zoenen dat al vlot overging in tongzoenen. We hadden net als de vorige keer de kamer met het Boeddha masker op de vloer en een grote spiegel aan het hoofdeinde van het bed. Nadat we elkaar spelenderwijs (grotendeels) van onze kleding hadden ontdaan ging Emma op haar handen en knieën op het bed zitten zodat ik, staand aan het uiteinde van het bed, een geweldig uitzicht had op haar goddelijke derrière.
Ze pijpte me zalig zc en na een minieme onderbreking voor het uittrekken van mijn schoenen en laatste kledingstukken gingen we liggend op bed verder. Emma kwam in amazonezit dicht op me zodat we uitgebreid konden tongzoenen, droogneuken en elkaar strelen. Onovertroffen!
Hetzelfde gold voor de lange 69 die ook ***** waard was. Idem het heerlijke langzame maar overtuigende neuken in close cowgirl waarvan Emma heerlijk klaarkwam. Super schat! Vind ik ook enorm opwindend!
Ook ik wilde op een maximaal intieme en geile manier klaarkomen dus ging het condoom af zodat Emma me langzaam maar zeker naar een geweldige finish in haar mond pijpte, ook weer *****. Een mooie traditie die we hiermee aan het opbouwen zijn schat! 😉
Ter afsluiting na het schoonmaken nog heerlijk met elkaar pratend en tongzoenend op bed gelegen.

Lieve woest aantrekkelijke Emma, positiviteit, sensitiviteit, geilheid en de 1+1=3 factor stuwden ons opnieuw op tot grote hoogten!”