Recensie van de Week: Chantal – Privehuis La Cloche

Bij Privehuis La Cloche is sinds kort de prachtige Chantal gestart, deze Nederlandse van 21 lentes met echte E-Cup borsten is heel slank en heel sexy! Ze is pas net gestart, maar de eerste recensies zijn al geschreven. Waaronder deze, die voor ons de Recensie van de Week is. De volledige recensie lees je onder de foto.

Wil je ook afspreken met Chantal? Kijk dan even in de week-agenda om te zien wanneer ze aanwezig is!

Recensie van de Week- Chantal – La Cloche – Utrecht

“Ze hebben bij La Cloche opeens een paar knappe kanjers binnen zeg! Chantal is echt een knappe Nederlands blonde meid met open persoonlijkheid en communciatie en een verrukkelijk lichaam, knap gezicht. Het tongzoenen was lekker en vol en ook het hele begin van de vrij en sexpartij. Haar lippen en vingers gingen oven over mijn lichaam en ze ontdeed zich stap voor stap van haar sexy lingerie. Zo kon ik haar grote borsten kneden en met mijn lippen en tong verwennen. Verrukkelijk! en zo daalde ik naar beneden af om via de binnenkant van haar dijen richting haar frisse kutje te gaan en deze lekker te gaan verwennen. En dat beviel Chantal hoorbaar wel en ook werd ze nat.

Ze nam het heft over en wist met haar tong eerst nog mijn tepels te verwennen en zoenend naar beneden te gaan om mijn paal lekker te gaan pijpen en dat deed ze met veel gevoel en afwisseling, ik werd al snel keihard waarna het tijd was voor het betere neuk werk, eerst op zijn hondjes, en daarna in missionaris en dat was met het uitzicht op haar grote borsten en lekkere lijf en knappe gezicht een feest!”