Recensie van de week: Chantal (Ned.) Privehuis La Cloche – Utrecht

Wij vonden hier een fantastische recensie over de knappe Chantal zie https://www.citygirl.nl/node/32360/page6#post60523 , geschreven en ervaren door Just Tim:

Chantal is naar mij toe altijd ontzettend lief, warm en meegaand. Ze is ook zeer geruststellend, wat ik zeer op prijs stel want bij elk bezoek gieren de zenuwen door mijn lichaam. We hebben altijd voor en na de date leuke/fijne gesprekken met veelal gelach en getease. Ik heb nooit het gevoel gehad dat ze mij weg wilde hebben of dat ze zakelijk overkwam. Nadat we mijn wensen (en haar wensen niet te vergeten!) hebben besproken en het financiële aspect hebben afgehandeld volgt een heerlijke intieme date waarbij ik elke keer weer alleen maar lof voor Chantal heb.

Op haar foto’s ziet ze er al mooi uit, maar als Chantal daadwerkelijk voor je staat dan ervaar je pas echt hoe prachtig ze werkelijk is. Ze heeft niet alleen een zeer aantrekkelijk lichaam en een waanzinnig mooi gezicht, maar is ze ook nog eens ontzettend lief, warm, eerlijk en gezellig in de omgang. Mijn ervaringen bij Chantal zijn dan ook niets minder dan geweldig 👍.

Chantal, ontzettend bedankt voor je tijd en de geweldige ervaringen die je steeds weer biedt! Tot snel👋!

https://www.privehuislacloche.nl/chantal/