Recensie van de week – Britt van Privehuis La Cloche

Deze fraaie recensie over Britt is wat ons betreft de recensie van de week! Onder de foto kan je de hele recensie lezen. Wil je zelf afspreken met Britt? Check de week-agenda en neem contact op met de vriendelijke gastvrouw van La Cloche om je afspraak te maken!

Recensie van de week – Britt – La Cloche – Utrecht

1 van mijn betere GFE ‘s gehad bij haar. Nu lange zwarte haren en een lekkere body. En het leek wel of ze een maand zonder seks had gezeten en ik haar prooi was. Nou dat vond ik niet erg! Britt viel subtiel aan en zou mij stap voor stap met de nodige passie en gretigheid als sekshapje verorberen, en van mij mocht ze! Eindelijk een volle tongzoenster weer eens want dat is soms even zoeken in de wereld van prostitutie. Nou met Britt krijg je nog meer waar voor je geld. Ik heb standjes geil geneukt, gebeft, lekker actief elkaar vewend met vingers, en tong, er kwam geen eind aan. Wat een geil beest is deze Britt.

Ik heb zelfs verlengd wat nog met een half uurtje kon, helaas niet langer omdat ze dan weer een afspraak had. En dus ook met korte pauze tussendoor en zo in verschillende tempo’s gevreeen. En zeer genoten van haar geilheid en passie. Dit is nou een echte sex STER! Britt met pit!