Recensie van de week: Angelique – House of Dreams

Een fraaie recensie geschreven hier, vinden wij de recensie van de week! Onder de foto kan je de volledige recensie lezen.

 

Recensie over Angelique, House of Dreams:

“Ik had weinig te doen deze zondag, dus een goede gelegenheid om Angelique een keer te bezoeken bij House of Dreams. Ik had goede recensies over haar gelezen en was blij om te zien dat ze vandaag aanwezig was. Nadat ik de auto kon parkeren op een steenworp afstand van nummer 271 opende de vriendelijke gastvrouw om 16.30 uur de deur en moest ik een paar minuutjes wachten omdat Angelique er nog niet helemaal klaar voor was, ze was net binnen. Ze kwam me echter al snel ophalen en inderdaad deed een girl-next-door de deur langzaam open.

Angelique is een relaxte vrouw van begin 30 met een slank postuur, en mooie grote ogen. Allebei namen we even een warme douche om op temperatuur te komen. Fijn dat je bij HOD een fatsoenlijke handdoek krijgt, in de meeste huizen moet je het doen met een formaat flinke washand. Lastig als je je daar zowel voor de sessie als erna moet afdrogen. Eenmaal op bed lekker samen genoten, waarbij Angelique je onafgebroken aankijkt met haar grote ogen. Dat is spannend en een beetje mysterieus tegelijk. Ze weet je lekkerste plekjes te vinden en kan ook goed plagen en teasen. Zelf vindt ze het heerlijk als je haar kontje stevig masseert, terwijl ze bovenop je zit. Het is duidelijk dat Angelique de nodige ervaring heeft in het verwennen van mannen. Prima sessie gehad met haar, en we hebben de beschikbare tijd precies benut. Prettig dat er hier niet op 2 minuten gekeken wordt, de ene keer ben je ruim op tijd weg en een andere keer zit je iets over je tijd heen.

De dames hebben het zeker naar hun zin bij HOD. Dat is ook bij La Cloche het geval. Leuke en sympathieke gastvrouwen en in de huizen heerst een prettige sfeer. De dames koken in HOD zelfs de maaltijden met elkaar en daardoor wordt het een soort vriendinnenclub, wat zorgt voor veel gezelligheid. Ook mijn favoriete toppertjes Lisa (HOD) en Anna (La Cloche) hebben het erg naar hun zin. Niet gemakkelijk om een keuze te moeten maken bij mijn volgende bezoek……”

 

Ook afspreken met Angelique?

Wil je na het lezen van deze recensie ook met Angelique afspreken? Check dan de week-agenda om te zien wanneer ze aanwezig is.

En meer zien en lezen over Angelique kan op haar profielpagina: www.privehuishod.nl/angelique.