Recensie van de Week: Angela van Privehuis Dreamgirls

Wij lazen hier een fraaie recensie geschreven na een bezoekje aan Angela bij Privehuis Dreamgirls. Wat ons betreft de Recensie van de Week! De recensie lees je onder de foto van Angela. En wil je haar zelf ook bezoeken na het lezen van deze recensie? Je kan in de week-agenda zien wanneer ze in Bergen op Zoom is. Meer foto’s en info lees je ook op Angela haar profielpagina!

Recensie van de Week: Angela van Privehuis Dreamgirls – Bergen op Zoom

“Zo eens even in een ander gedeelte van Nederland van bil geweest, toen ik voor afspraken onderweg was. Prima adres met vriendelijke ontvangst en sfeer. Ik koos na voorstelronde voor deze Vlaamse Angela, een ietwat rijpere dame, hoewel een dertiger voor nog nog steeds aan de goede kant zit, een ook een leuke sexy verzorgde vrouw met zo’n leuk Vlaams accent want Angela is immers Belgische/Vlaamse. We kwamen op een mooie sfeervolle kamer en het begon al goed bij de hygiene handelingen vooraf waarbij Angela mijn streelde en mee hielp wat al zeer erotiserend werkt. En het zou een fantastische girlfriend experience worden, want wow, deze dame liet er geen gras over groeien zet. Vol aandacht en passie tongzoende ze mij, voelde ze met mijn handen mijn lichaam en drukte haar slanke lichaam met zachte volle borsten tegen mij aan. Ik werd helemaal in haar flow meegenomen en vree volledig met haar mee, alsof we een verliefd en opgewonden stel waren!

Wat een heerlijke minnares en vrijster is dit zeg! Mijn lippen zochten ook haar tepels die ik met veel gevoel verwende en langzaam daalde ik verder af richting binnenkant van haar dijen om even later met veel afwisseling haar frisse poesje te gaan beffen wat ze duidelijk kon waarderen, want ze werd behoorlijk nat. Ook Angela liet zich van haar kant zien qua orale kwaliteiten en wist mijn inmiddels hard geworden jongeheer ook geil te verwennen met haar lippen en tong. Het duurde dan ook niet lang voordat ie keihard was en ze ging maar, ze kwam in 69 boven op me zodat ik haar verder kon beffen en mocht ook subtiel met mijn vingers in haar kutje, mmm, heerlijk!

Daarna besteeg ze mijn keiharde paal voor een goede rodeo fuck waarbij ik met mijn handen haar zachte volle borsten kneedde en voelde dat haar tepels keihard waren en dat kan je toch niet faken zou ik zeggen. Dat gaf mij ook extra energie en geilheid, en we draaide om en ik begon haar lekker en afwisselend te neuken in missionarisstandje wat ook lekker was, en intiem maar ook geil. En even later kwam ik dan ook klaar, de tijd die over was streelde en teasde ze me nog en nog een korte massage, Helemaal top, 1 van mijn betere ervaringen van de afgelopen maanden!!”