Privéhuis Park 118 7 dagen per week geopend, zondags gratis parkeren!

Wanneer je ook zin hebt in een heerlijke vrijpartij, Park 118 het grootste en drukste privéhuis van Amsterdam en zelfs Noord-Holland, is 7 dagen per week geopend tot middernacht (0.00 uur). Omdat zij een uniek concept hebben waarbij de dames voor het management op nr.1 komen zodat er een goede sfeer onderling is, en een goede service naar de klanten waarbij de meisjes zich prettig voelen omdat zij een vrijheid in voorstellen aan de binnenkomende klanten hebben, en dus niets moeten, wat in veel andere huizen wel vaak het geval is, in combinatie met discreet voorstellen zonder algemene ontvangstruimte, zodat klanten elkaar niet zien, een lage prijsstelling van €65,00 per 30 minuten en €95,00 per uur (op basis van intiem en pijpen met condoom), ruim aanbod van diverse kamers (ook met douches en jacuzzi’s en ook een SM kamer en sauna aanwezig), weten vele dames dit privéhuis te vinden waardoor er ook een ruim aanbod van verschillende dames is tijdens openingstijden.

lees meer…

 
Gemiddeld zijn er tussen 11.00 uur in de ochtend en 12 uur in de nacht (middernacht) verspreidt ca. 7-16 sexy dames in de leeftijd van 21-35 jaar met verschillende nationaliteiten aanwezig. In Amsterdam is het verplicht voor de privéhuizen, clubs, redlightdistricten en de escortservices dat dames minimaal 21 jaar zijn. Deze regel is per stad in Nederland verschillend, maar langzaam wordt dat landelijk ingevoerd om zo gedwongen prostitutie te bestrijden omdat dames op jongere leeftijd meer beinvloedbaar zijn door mannen die verkeerde bedoelingen met ze hebben.
 
Het management van Park 118 screent de dames ook op vrijheid in werken zodat zij alleen dames hebben werken die het uit eigen wil doen met plezier om gewoon een goede boterham of bijverdienste te verdienen als sekswerkster in een prettige sfeer waarbij ze door het management van dit privehuis ook met respect worden behandeld en de dames ten allertijden vrijheid hebben om een klant te weigeren of bepaalde gevraagde extra diensten door een klant te weigeren of daar zelf een extra prijs voor te vragen. Ook vrijheid in roosteren wanneer ze willen werken is een sterk item voor de dames bij Park 118. Afijn de dames voelen zich daar prettig bij en zijn zo baas over eigen lichaam en geest en dat merk je als klant als je in het huis bent. Een vriendelijke ontvangst, een goede service voor een betaalbare prijs, en geen gestress. Indien uw persoonlijkhe hygiene in orde is, en u bent respectvol naar de dame, en uw respecteert haar grenzen, dan zal u heerlijk genieten van een erotisch avontuur in dit gezellige en sfeervolle privéhuis. Wil je als meisje meer informatie en eventueel een rondleiding om bij Park 118 te gaan werken, dan zijn de eisen van de Gemeente Amsterdam dat je minimaal 21 jaar bent, in bezit van geldig paspoort of ID en een Nederlands BSN nummer (SOFI nummer).
 
Park 118 zoekt vanwege de drukte regelmatig slank of volslank sexy dames met een positieve energie en gepassioneerde werkhouding vanaf 21 jaar tot begin 30. Ben je blond en Nederlands, dan zitten zij om je te springen en kan je heel goed verdienen bij Park 118 want daar vragen hun gasten veel naar. Park 118 heeft veel gasten van inwoners van Amsterdam en Noord-Holland tot vele toeristen en zakenmensen op doorreis of bezoek in Amsterdam. Tevens is het congrescentrum de RAI dichtbij Park 118 gelegen waar regelmatig veel mensen op af komen en daar ook mannelijke bezoekers vandaan komen.

 

Wil jij weten hoe het met de service is van verschillende dames die bij Park 118 ontvangen? Kijk dan eens naar de vele recensies die over hun hier geschreven zijn.

Megan
Angel
Carla
Gina
Ivy
Laura
Lina
Maya
Roxanna
Tanja

De website van Park 118 www.park118.nl geeft je alle informatie in Nederlands en Engels + vele foto’s van sexy meisjes die er werken + een impressie van de kamers.

Park 118:

Algemene info:

Maandag t/m zaterdag geopend van 11.00 tot 0.00 uur en zondag van 12.00 tot 0.00 uur. Betaald parkeren in de straat en straten eromheen, zondag gratis parkeren, tramhaltes op loopafstand, Sarphatipark 118 ligt in het verlengde van de Ceintuurbaan op 300 meter van de kruising met de van Woustraat en op loopafstand van de Albert Cuyp en nabij de RAI in een goede nette buurt Amsterdam Oud-Zuid. Discrete ontvangst, na aanbellen kunt u de deur indrukken en direct naar binnen zodat u buiten zicht van de straat staat. Aan de overkant van Privehuis Park 118 liggen geen huizen maar het prachtige park Sarphatipark. Geen entreegeld, geen bar, geen alcohol, u komt geen andere gasten tegen, de dames worden 1 voor 1 aan u voorgesteld op een voorstelkamer waarna u kan besluiten of u wilt blijven of niet. Cash, pin en creditcard betaling mogelijk.