Privéhuis House of Dreams – Amersfoort verbouwt haar kamers

Privehuis House of Dreams is momenteel stap voor stap bezig met het verbouwen van hun kamers. Sfeervol, fris en luxe worden de nieuwe kamers waarvan enkele met riante douche en of jacuzzi. Kijk eens op de nieuwe website van dit privehuis via privehuishouseofdreams.nl

Zoals de tekst op de website klinkt:

Even frisse energie opdoen en je ontspannen in gezelschap van een sexy dame? Dan is House of Dreams het stoutste adresje van Amersfoort en omstreken om heerlijk te relaxen.

Bij House of Dreams zijn 5 dagen per week diverse ondeugende dames aanwezig in de leeftijd van 21 tot ca. 40 lentes en met een keur van diverse nationaliteiten. Ieder met haar eigen specialiteit en ondeugende service. De House of Dreams dames verwennen jou met plezier op 1 van de sfeervolle luxueuze kamers waarvan enkelen voorzien zijn met jacuzzi / bad en of douchecabine. Ook hebben diverse kamers een airco.

Discretie, hygiene & service staan bij House of Dreams bovenaan. Zo wordt u altijd separaat van andere gasten voorgesteld aan de beschikbare dames. Ons privehuis is gelegen in het bekende Soesterkwartier op 15 minuten van Centraal Station.

Onze ondeugende dames die bij ons ontvangen hopen u meer dan voldaan ons privehuis te mogen doen verlaten.

Update, december 2016: momenteel wordt een oude sexkamer verbouwd, welke deze maand al klaar zal zijn, en tevens zal eind december de 3e SM kamer klaar zijn, die naast de andere grote SM kamer ligt. Ook zijn er delen van de gang opnieuw chique behangen en zal daarna de voorstelkamer worden gerenoveerd. U zult zo weinig mogelijk overlast hebben van de verbouwing. Als laatste zal de vloerbedekking in de gang worden vervangen omdat het geen zin heeft deze eerder te doen als men met verbouwingsmateriaal er doorheen loopt 😉 Voor de zomer zullen er professionele airco’s geinstalleerd worden.