Nu in kamer 2 van House of Dreams een grote luxe jacuzzi en riante zit en staan douche cabine voor meerdere personen!

Ja heren nu in Amersfoort heeft House of Dreams in kamer 2 de oude badkuip verwijderd en vervangen door een luxe riante inloop douche met riante grote douche kop en zit en staangedeelte zodat u samen met de dame(s) van uw keuze extra kan genieten van een spannend erotisch voorspel of naspel. Of natuurlijk gewoon kan douchen voor uw hygiene wensen. Daarnaast is er in de kamer een nieuwe riante jacuzzi geplaatst voor erotisch en relaxplezier zodat we niet te afhankelijk zijn van de 2 andere jacuzzikamers 4 & 5.

Dus nu kamer 2 en kamer 3 met riante inloopdouche en kamer 2, 4 & 5 met riante luxe jacuzzi hier op de Soesterweg 271 in Amersfoort. 7 dagen per week geopend van 10-22 uur momenteel:)

Afspreken met een sexy dame? Dat kan als ze aanwezig is zie de weekagenda via https://www.privehuishod.nl/weekagenda/ alleen telefonisch via de gastvrouw die de actuele agenda’s met afspraken voor de sexy dames op de zaak kan inzien. Bel tijdens openingstijden dan naar 033-4613293.

Natuurlijk kunt u ook zo binnen lopen en zich laten voorstellen aan de beschikbare dames op dat moment, zie o.a. de werkwijze via https://www.privehuishod.nl/werkwijze/