Nieuwe website Meesteres Michela gelanceerd, nu in Amsterdam, binnenkort in Dynamite Privé – Nieuwegein!

Deze superslanke blonde Domina timmert goed aan de weg. Zij is bezig met een stormachtige ontwikkeling als Meesteres door ook in Duitse SM studio’s mee te lopen en ook door nu steeds meer SM sessies te spelen waardoor haar ervaring met de dag groeit. En de positieve ervaringen van ervaren slaven zijn al te lezen via de recensies zie deze link

Haar nieuwe website is net gelanceerd en is te bekijken via www.meesteresmichela.nl en contact met de Meesteres zelf kan in de Engelse taal via mistressmichela@gmail.com. Deze week ontvangt ze nog in haar SM kamer in redlightdistrict Ruydaelkade in Amsterdam-Zuid (betere wijk en niet te verwarren met de Wallen qua publiek en toerisme). Daar heeft ze een ruime SM kamer op de 1e verdieping. Meesteres Michela ontvangt tot 18 uur dus overdags in ochtend en middag tot en met a.s. zaterdag.

Binnenkort zal ze ook in een SM kamer bij privéhuis Dynamite Privé in Nieuwegein ontvangen die overigens ook een nieuwe website in aanbouw hebben zie www.dynamiteprive.nl waar meerdere Meesteressen en of Kinky girls ontvangen in 1 van de 3 inmiddels verbouwde SM kamers.

Wil je via SMS of What’s app direct in contact komen met Meesteres Michela voor een afspraak, wees dan correct en concreet (geen geil ge-sms of onzin, want daar zit ze niet op te wachten) in het Engels via 06-26895423

Meesteres Michela is ook toegetreden tot het selecte gezelschap van kwaliteits Meesteressen die in Nederland ontvangen namelijk de Kinky Devils, zie www.kinkydevils.eu. Kinky Devil wordt je niet zomaar, het is een groep van selecte Meesteressen die kwaliteit bieden in kinky, SM en fetish spelen en via die site hun krachten bundelen op gunstiger op diverse website te kunnen adverteren wat voor 1 Meesteres anders onnodig te kostbaar is. Echter niet iedere Meesteres wordt daar toegelaten. Je moet als Meesteres garant staan voor passie en kwaliteit in de sessie gecombineerd met een bepaalde uitstraling en of looks en een goede variatie aan spelmogelijkheden en ervaring.