Nieuwe foto’s en nieuwe speeldata van Domina Vernice

Domina Vernice - Blonde Top Meestees in latex

Ja slaven, het blijft iedere keer een verrassing om nieuwe foto’s van deze Kinky Goddess te mogen zien. Het blijft ook steeds verbluffend. Het verlangen groeit naar haar aanwezigheid! Haar ogen op jou gericht, haar stem, haar aanrakingen… en uiteindelijk haar dominantie over jou! Dominantie over  jouw geest en jouw lichaam, totdat jij je totaal overgeeft aan HAAR… Meesteres Vernice.

Speeldata Domina Vernice

Op de volgende data is Domina Vernice in Amersfoort bij studio-amersfoort.nl:

  • Dinsdag 27 november t/m zondag 2 december. (Beperkt plek nog vrij, bijna volgeboekt!)
  • Woensdag 12 december t/m vrijdag 21 december. (Boekingen stromen nu al binnen, dus wees op tijd!)

Natuurlijk is ze te boeken door haar slavencontactformulier volledig in te vullen. Haar tarief is €200,00 per uur. Er is geen escort mogelijk, dus in Amersfoort in de ruime sfeervolle SM kamers is ze te boeken.

Meesteres Vernice is in het bezit van veel toys, fetishkleding en schoenen/laarzen. Ook voor travestie spel of bislaven spel kan je bij haar terecht. En ook zijn er mogelijkheden voor een trio spel. Bijvoorbeeld met een 2e Meesteres of kinkygirl, of een meisje van het Privehuis House of Dreams voor seks. Triosessies kan dus met o.a. Mrs Michela, Kinkygirl Alesia, Kinkygirl Carina, Mrs S. & Mrs Tess. Kijk naar www.smstudio-amersfoort.nl/agenda om te zien welke van de genoemde Meesteressen en/of Kinkygirls aanwezig is op de genoemde data.

Domina Vernice - Blonde Top Meestees in latexDe genoemde dagen zijn haar laatste speelmogelijkheden in 2018! En, ben jij ook van de kinkypartij dit keer?

info@mistressvernice.com
www.meesteresvernice.nl
www.kinkydevils.nl/meesteres-vernice
www.twitter.com/mrs_vernice
www.instagram.com/mistress_vernice