Nieuwe entree Privéhuis Dreamgirls – Bergen op Zoom


Eindelijk heeft Bergen op Zoom weer een goed privéhuis. In de afgelopen zomer startte hier op de oude locatie van Club Bella Donna opnieuw een ondernemer met prostitutie, nu in de vorm van een privéhuis. Dus laagdrempelig, lagere prijzen dan in een club of bij de ramen en een vrij entree en keuze in sexy dames. Een aantal erotische kamers werden totaal nieuw gerenoveerd en hebben nu een frisse sfeervolle erotische uitstraling. Enkele met douche, anderen weer met bubbelbad. Ook de entree/gevel heeft nu een complete make over gehad, en boven de ingang hangt het logo van de naam van het privéhuis, de letters D & G wat staat voor Dreamgirls. Tevens zal straks de SM kamer operationeel zijn, zodat ook Meesteressen en Kinkygirls hun SM liefhebbende klanten kunnen ontvangen en domineren, daarvoor is www.smstudio-bergenopzoom.nl in de lucht als aparte website.

Van maandag t/m zaterdag is privéhuis Dreamgirls geopend, en op loopafstand van het NS Station van Bergen op Zoom.

De zeer informatieve en uitgebreide website www.privehuisdreamgirls.nl geeft naast een dagagenda van aanwezige sexy meisjes ook een weekagenda weer. Naast de vele foto’s en info over looks en services van de sexy dames.

Alles gebeurt in een gemoedelijke sfeer waarin de ondernemers respect voor de sexy dames heeft met al hun rechten en vrijheiden, en men hoopt dat u als gast ook de dames met respect behandelt, wat de sexdate natuurlijk ook ten goede zal komen.

Privéhuis Dreamgirls
Oude Stationsweg 43
4611 BZ Bergen op Zoom
www.privehuisdreamgirls.nl
info@privehuisdreamgirls.nl
0164-655227
06-82881978

Privéhuis Dreamgirls is een echte aanwinst voor de regio Zeeland en het zuiden van Zuid-Holland en het westen van Brabant, waar het karig is met goede kwaliteits privéhuizen.