Nederlandse blondine Kim bij Privehuis House of Dreams in Amersfoort

Wil jij eens lekker vrijen, genieten van een lekkere sexpartij met een leuke en direct to the point Nederlandse meid van 30 lentes? Dan is Kim wellicht jouw sexy date binnenkort bij Privéhuis House of Dreams in Amersfoort. Dit privehuis is qua kamers nu gerenoveerd en vele nieuwe sexy dames van tussen de 20 en 43 lentes hebben deze gezellige werkplek gevonden. Iedere dag zijn er gemiddeld tussen de 8 en 14 sexy dames aanwezig.

Kim (HOD)DSC_4640
Vanaf 11.00 uur kan je al heerlijk genieten. Op bed, in de jacuzzi of onder de riante inloopdouche met een sexy meisje naar jouw keuze. Kijk ook eens op http://www.hookers.nl/showthread.php?t=326314 Lees haar recensies via http://www.hookers.nl/showthread.php?t=327859

Tarieven op basis van veilige seks:

30 minuten €65,00
45 minuten €80,00
1 uur €100,00
1 uur met jacuzzi €125,00

Extra diensten kan je eventueel met het meisje zelf bespreken.

House of Dreams is een net privehuis waar de dames netjes en respectvol behandeld worden in een gezellige gemoedelijke sfeer. Wil jij je als klant prettig voelen en wetend dat de dames het met plezier zonder strenge regels van de exploitant werken, dan is House of Dreams de place to be. Discrete ontvangst, u komt geen andere gasten tegen.

www.privehuishouseofdreams.nl