Met ballen, zonder ballen. 15cm, 20cm, 26cm, vibrerend… We hebben nieuwe dildo’s in onze shop!

Onze webshop shop.smdome.com breid meer en meer uit, zo is er nu een nieuwe collectie dildo’s toegevoegd aan ons assortiment. Dildo’s die realistisch gevormd zijn met ballen, maar ook zonder ballen. Ze zijn er in verschillende formaten en kleuren. En we hebben ze ook met vibratie-stand, met een draadloze afstandsbediening. Spannend!

Ze hebben één ding gemeen; Ze hebben allemaal een zuignap. Dus vind een goeie plek and ride that thing! Oh en door die brede zuignap onderop, zijn ze ook te gebruiken als strap-on. Mooie toevoeging voor de Meesteressen en kinkygirls dus.

Vanaf 17,95 al een dildo

De ‘niet vibrerende’ dildo’s heb je al vanaf 17,95 euro. Bestel je het vandaag voor 23.30 uur? Dan heb je morgen al je nieuwe ‘opvulling’ in huis. Of laat het leveren bij je dichtstbijzijnde PostNL pakketpunt, zodat je het kan ophalen en je partner niet ziet wat je besteld hebt. Uiteraard discreet verpakt, dus het is niet te zien dat je een spannend speeltje hebt gekocht.

De vibrerende dildo’s zijn er vanaf 82,95 euro. Ze hebben allemaal maar liefst 21 vibratie-standen, die zeer krachtig zijn. En het is handig te bedienen met een draadloze afstandsbediening. Opladen gaat makkelijk met een USB-kabel. Ook deze vibrerende dildo is te plaatsen op een strap-on.

Een mooie aanwinst dus in je nachtkastje! Welke kies jij?

SM DOME webshop