Meesteres Samantha woensdag 5 juli in Amersfoort

Het is soms even op letten waar Meesteres Samantha ontvangt, zo was ze vorige week in Nieuwegein, maar komende week is ze weer eens in een grote SM kamer in Amersfoort aan de Soesterweg 271. Tussen ca. 13 en 20.30 uur te boeken voor kinky SM Sessies, soft en hard, bislavensessies, rollenspel en ook 2e Meesteres voor spannend SM triospel op hoog niveau. Haar ruime equipment aan toys, fetishkleding en vooral haar creatieve kinky geest maken het voor ieder soort slaaf een feest of gewenst lijden 😉 bij HAAR.

Afspreken is wel handig, want de speelagenda van Meesteres Samantha loopt veelal snel vol. Dat kan door een mailtje naar info@meesteres-samantha.nl of nog beter door hier www.meesteres-samantha.nl/contact/ het contact formulier volledig in te vullen.

Tarief is €200,00 per uur voor een 1op1 sessie binnen jouw kinky grenzen en wensen, en €150,00 voor een geile bislavensessie met 2e en of 3e bi slaaf indien voldoende aanmeldingen. Haar lovende recensies van slaven die haar bezocht hebben kan je lezen via www.hookers.nl/showthread.php?t=53505&page=5 of www.onderdanigeman.nl/bdsm-verhalen-en-ervaringen/bdsm-sessies/meesteres-samantha-amersfoort/ , wellicht heb jij nog een ervaring die je met andere slaven wil delen?

Ook triosessies die dag mogelijk met Meesteres Vernice!

Meesteres Samantha’s agenda is altijd online te volgen via www.meesteres-samantha.nl/agenda/

Website: www.meesteres-samantha.nl

Twitter: https://twitter.com/Mistress_S

Kinkydevils: www.kinkydevils.nl/meesteres-samantha/