Meesteres Samantha a.s. maandag 13 juni t/m zaterdag 18 juni in Nieuwegein

Meesteres Samantha voor SMDOME

A.s. maandag is Meesteres Samantha weer voor een week aanwezig in haar SM kamer in Nieuwegein bij privéhuis Dynamite Privé aan de Liesbosch 14-d in Nieuwegein. Of je nu van een soft, soft-erotisch, hard, gemengd SM spel houdt, of fetish spel, rollenspel, travestie spel. Meesteres Samantha is voor alles in en in alles zeer zeker ook goed bedreven. Eventueel met een 2e kinkygirl, Meesteres of bislaaf is ook te regelen als jij dit tijdig aangeeft als slaaf. Mail voor een afspraak via info@meesteres-samantha.nl.

Samatha2aMeesteres Samantha is sinds afgelopen maand ook weer erg actief op haar Twitter account waar je foto’s van of tijdens of voor of na haar SM sessies kan bekijken die ze tussendoor maakt en niet zo snel elders te zien zijn. Ja hier op SMDOME krijgen we weleens een paar van die exclusieve foto’s van Meesteres Samantha zelf opgestuurd.

Wil jij weten hoe andere slaven sessies hebben beleefd bij deze bloedmooie Meesteres, of wil je, zelf je ervaring delen met anderen middels het schrijven van een recensie? Kijk of schrijf dan via de volgende links die naar verschillende recensietopics gaan op diverse sites:

Ben je overtuigd dat je voor jouw SM fantasie bij deze slanke stunning bloedmooie Meesteres moet zijn? Mail haar dan voor een afspraak, ze is gemiddeld 2x 4 of 5 dagen per maand aanwezig in privéhuis Dynamite Privé (zie www.dynamiteprive.nl) in Nieuwegein.

Websites: