Laatste plekken voor slaven deze week bij Meesteres Samantha

Meesteres Samantha voor SMDOME

Ja slaven, nog beperkt plek vrij bij Meesteres Samantha deze week op donderdag, vrijdag en zaterdag. Dus wees er snel bij via info@meesteres-samantha.nl. Natuurlijk in haar SM kamer bij privéhuis Dynamite Privé aan De Liesbosch 14-d in Nieuwegein.

Meesteres Samantha voor SMDOMEDe kenners weten waarom deze slanke bloedmooie Meesteres met C-cup zo populair en druk bezet is. Zowel voor beginners op SM gebied als de gevorderde slaaf, weet Meesteres Samantha een goede sessie op maat te spelen. Ook voor rollenspel, bi-spel, of trio met 2e kinkygirl of Meesteres of slaaf.

En of je nu een half uur wil of een uur of misschien wel meerdere uren. Mail je fantasie, je 06 nummer (alleen voor sms), do’s en dont’s, omschrijving van je zelf, wanneer je op bovengenoemde data wil afspreken en voor hoelang naar info@meesteres-samantha.nl.

En wie weet ben jij dan wel één van de gelukkigen die week die met een big smile haar SM speeldomein verlaat, na een intense SM sessie. Erotische onderdelen zijn bespreekbaar mits jouw persoonlijke hygiene in orde zijn en je presteert als slaaf voor haar als Meesteres.

Inspiratie op doen van slaven die je voor gingen? Lees eens hier

Websites:

www.meesteres-samantha.nl
www.slaveparty.nl
www.kinkydevils.eu
www.dynamiteprive.nl