Mr.s Kiana komt december 2020 (na Corona crisis) weer naar Nederlandse SM studio’s, data volgen!

Meesteres Kiana is al zeer bekend in Antwerpen, waar ze meerdere dagen per week haar slaven laat genieten. En nu heb je een kans om haar centraal in Nederland ook te bezoeken. Want deze superslanke knappe Lady komt medio december 2020 bij opening na Corona crisis weer naar de drie Nederlandse SM studio’s, naar Almere, Amersfoort én Utrecht, data in het najaar pas bekend! De recensies over Mrs. Kiana zijn lovend, je kan ze lezen via deze link en deze link.

Deze kinky blonde twintiger is in voor soft-erotisch SM tot hard-SM. Ze heeft vele SM toys in haar bezig, die ze graag gebruikt op jou! En ook qua fetishkleding heeft ze een ruime keuze, ze draagt graag lak, leer en latex.

Afspreken met Meesteres Kiana

Wil je een sessie met meemaken met Meesteres Kiana? Stuur haar een mail, sms of whatsapp (in het Engels!) met de data waar en tijden waarop je een afspraak wil maken. Dit kan via +32 4 89 31 59 18 of kianaa17@yahoo.com.

Wil je meer zien en weten van Meesteres Kiana? Check dan haar profiel op www.kinkydevils.nl/meesteres-kiana en haar Kinky Advertentie.