Meest geprezen DVP van Nederland? Bella, absolute topper is in Almere morgen (dinsdag)

Bella is zeer populair. En misschien is ze wel de meest geprezen Dame van Plezier in Nederland? Er waren op Hookers.nl ruim 100 recensies over haar geschreven in de afgelopen jaren en op Citygirl staan er ook al ruim 40 positieve recensies. Want negatieve ervaringen zijn er haast niet met Bella. Deze Marokkaanse twintiger met volle E-Cup borsten en heerlijke ronde billen geniet met je mee en heeft echt plezier. Haar energie en inzet is ongekend.

We geven je enkele quotes uit haar recensies, die een indruk geven haar:

“Wat is het toch een ongelofelijk mooie en lekkere vrouw.”

“Geen vrouw die aan haar looks kan tippen, en ze is dus ook nog eens lief en ontspannen. En spontaan en lekker ondeugend.”

“Ze zag er nog mooier uit dan eerst! Dat stoute koppie, die lach en die heerlijke Marokkaanse rondingen.. Ik wist ff niet waar ik kijken moest.”

“Had wel uren door kunnen gaan, en wat een uithoudingsvermogen heeft ze, echt geweldig.”

“Bella is een prachtige vrouw die je op je gemak stelt en waarbij veel mogelijk is. Ze is schoon en laat je heerlijk genieten van haar kunsten.”

Ook afspreken met Bella?

Het zal je niet verbazen dat Bella haar agenda altijd snel gevuld is. Gelukkig is in de handige agenda van Privehuis Almere goed te zien wanneer zij aanwezig is. Om af te spreken kan je een beknopte whatsapp of sms sturen naar haar.

Check haar profielpagina om haar contactgegevens en meer gegevens te zien, zoals wat er allemaal in haar stoute dienstenpakketje zit: privehuisalmere.nl/bella