Lady Sarah von Kamp, blonde Zwitserse Domina speelt 11 t/m 15 november met Hollandse slaafjes!

 

In een eerder bericht had SMDOME.COM haar komst aangekondigd, op 11 t/m 15 november is Lady Sarah von Kamp in Almere om weer met Nederlandse slaafjes te gaan spelen. Een mooie blonde superslanke Meesteres van Internationale allure. Een Domina met een erotische uitstraling, zoals je in de foto’s kan zien.

Deze Mistress uit Zwitserland heeft een hoog ‘tease and denial’ gehalte, dus naast harde SM spel elementen is ze ook vaardig in soft-SM en erotische dominantie. Haar sessies zijn intens en altijd gericht op jouw persoonlijke limits. En ze ziet er prachtig uit in latex ook, nietwaar? Het is een fetish van haarzelf en ze draagt het dus met plezier. Kijk maar eens de video onderaan deze pagina en de opwinding komt vanzelf!

Afspreken met Lady Sarah von Kamp

Je kan je melden in het Engels of Duits, rechtstreeks bij de Meesteres zelf. Per e-mail op ladysarahxxx@ladysarahvonkamp.com of telefonisch via 0685212981. Via haar website www.ladysarahvonkamp.com kan je meer zien en lezen over haar. We raden je aan om haar snel te contacten, want gezien haar looks en haar services zou het zomaar kunnen dat ze snel volgeboekt is.

De speellocatie is SM Studio Almere. Ze zal een luxe en sfeervolle SM ruimte hier gebruiken, met SM meubels en de vele toys die ze zelf heeft. De SM studio zit op een industrieterrein, zeer discreet. Je kan gratis parkeren en een gastvrouw ontvangt je. Die zorgt er ook voor dat je geen andere gasten tegen komt. Er zijn goede douches aanwezig zodat je voor en/of na de sessie je kan opfrissen.