It’s a Kinky Summer, in Amersfoort, hot , super hot! Mistress Vernice

Ja slaven, de zomer is heet, met name in Amersfoort op de Soesterweg 271 bij www.smstudio-amersfoort.nl waar o.a. de bekende Meesteres Vernice (voorheen bekend als Meesteres Vanessa van Zandpad Utrecht en Geleenstraat Den Haag) nu al tijden heerst in 1 van de sfeervolle SM kamers met airco! Dus verkoeling is er. Maar belangrijker nog de fantastische gepassioneerde knappe Domina Vernice. Die als geen ander een kat en muis spel weet te spelen. Jou te domineren soft of hard, of met een erotische lading. Ook trio’s mogelijk met HET nieuwe SM kinky talent en ook knappe slanke girl Carina, waar veel klanten al zeer lovend over zijn. Deze week is een trio met Meesteres Vernice en Kinkygirl Carina slechts voor €300,00 te boeken, althans als er nog plek is in hun beide agenda’s. Lees de recensies over Kinkygirl Carina via https://www.hookers.nl/forum/bdsm/de-sm-kelder/bdsm-nederland/66579-sm-studio-nederland-almere-amersfoort-kinkygirl-carina of hier http://www.dominaforum.nl/category/reviews-frank-kinky/

Tevens zijn trio sessies van Meesteres Vernice met o.a. Mrs. Samantha, Shemale Mrs. Bruna/Venchy en Mrs. Tess bespreekbaar.

En natuurlijk 1op1 sessies met Meesteres Vernice zelf a €200,00 per uur. Of wil jij een sexy meisje erbij van www.privehuishod.nl ? Veel mogelijkheden dus!

Even hier http://www.meesteresvernice.nl/nl/contact-info-en-tarieven-meesteres-vernice-high-class-bdsm-fetish-femdom-meesteres/ het contactformulier compleet invullen, dan pas zal Meesteres Vernice jouw aanvraag in behandeling nemen. Ben jij 1 van de kinky gelukkigen?

Echter vol=vol!

www.meesteresvernice.nl
info@meesteresvernice.nl
www.twitter.com/mrs_vernice
www.instagram.com/mistressvernice