Italiaans/Spaanse Elena met lekkere billen en overheerlijke borsten ontvangt je in Amersfoort vandaag t/m vrijdag

Deze foto is toch om te smullen…Elena heeft prachtige mooie volle C-Cup borsten, lekkere ronde billen. Deze mooie vrouw met Italiaans/Spaanse roots is 34 lentes jong en ontvangt bij Privehuis House of Dreams in Amersfoort. Met een glimlach en passie verwent Elena je in één van de nette kamers van het welbekende privehuis. Kijk maar eens op haar profielpagina om de fraaie foto’s te zien.

De recensies zijn goed, zo te lezen zorgt Elena op zeker voor een heerlijke ontlading. Ze wordt vooral geroemd om haar pijp-vaardigheden. Wil je haar ook eens meemaken? Ze is regelmatig aanwezig, je kan in de week-agenda goed zien wanneer ze verwacht wordt in Amersfoort aan de Soesterweg 271.

Je kan op de vermeldden dagen en tijden gewoon langskomen, een afspraak is niet nodig. Als Elena op dat moment geen andere klant heeft, zal ze haarzelf aan je voorstellen. Mocht je meer zekerheid willen, dan is reserveren ook mogelijk. Dit kan door te bellen naar de gastvrouw van het privehuis op 033-4613293. De gastvrouw kan in de agenda zien wanneer Elena plek heeft voor je.