Huize Fleur is het gezelligste én oudste privehuis van Apeldoorn en is vandaag open!

Huize Fleur bestaan al sinds 1974. Het privehuis is gevestigd in een gezellig hoekhuis in een zijstraat van de bekende Loolaan, waar vele mooie sexy dames aanwezig zijn. In de directe omgeving is er voldoende mogelijkheden om uw auto op een discrete manier vrij te parkeren.

Mocht u nog niet eerder bij Huize Fleur zijn geweest geeft u dit dan bij binnenkomst aan, dan nemen de aanwezige dames extra tijd om samen met u alle mogelijkheden te bespreken. De beschikbare dames komen zich aan u voorstellen, waarna u met een dame een van de kamers kunt gaan. U bespreekt samen met haar wat u graag wilt en hoe lang u wilt blijven. Bij Huize Fleur is bijna alles bespreekbaar dus schroomt u niet om dit te vragen.

Wilt u zien welke dames aanwezig zijn? Check dan www.kweekweg10.com!

Huize Fleur in Apeldoorn zoekt spontane sexy dames

Wilt u werken als erotische dame in een klein en gezellig team in Apeldoorn? In een huiselijke sfeer zonder stress? Bent u spontaan, 20 jaar of ouder en wilt u mannen erotisch verwennen? Meld u dan bij Fleur!

Zowel voor het privehuis als voor de escortservice zoeken ze naar dames. Lijkt u dit wat en herkent u uzelf in het profiel? Misschien wilt u een dagje vrijblijvend meedraaien? Bel dan naar 055-5211285 en vraag naar Fleur, of mail naar fleurprive@hotmail.com.