Hoe komt u binnen bij Privehuis La Cloche in Utrecht?

U vindt ons pand aan de Amsterdamsestraatweg 287-d in Utrecht, links van een fotozaak. Brede voorpui met donkergrijze gevel zonder ramen en ons bekende loco met bel. In het midden zijn 4 deuren waarvan de meest linkse deur, dus de 1e vanaf links onze entree is. Zie ook de foto, een kleine inham zodat u wat discreter staat met de letters entree groot verticaal onder elkaar.

Als u op de deurbel drukt, gaat de deur direct elektronisch van slot zodat u direct de deur kunt open duwen en naar binnen kan buiten zicht van de straat. U komt dan in een klein halletje met donkerrood behang en ziet u een 2e deur met deurbel (zie 2e foto). U kunt daar aanbellen en dan doet de gastvrouw voor u open, discreet op het moment dat er geen andere gasten/klanten in de gang lopen.

U komt dus alleen de gastvrouw en onze sexy dames tegen. De beschikbare sexy dames stellen zich aan u voor discreet op een kamer. Daarna mag u besluiten of, en met wie u wilt blijven, of dat u vertrekt en liever een ander moment terug komt.

Op onze weekagenda online via https://www.privehuislacloche.nl/weekagenda/ kunt u zien welke sexy dames wanneer aanwezig zijn.

Afspreken kan alleen telefonisch via de gastvrouw. Bij telefonische afspraak is het verstandig om op de dag van de afspraak zelf, even telefonisch te checken bij de gastvrouw of de dame met wie u een spannende afspraak heeft, ook daadwerkelijk aanwezig is. Want dagelijks krijgen wij mutaties van onze zelfstandige dames door als ze verhinderd/ziek zijn of andere tijd binnen komen. Dat voorkomt een eventuele teleurstelling en reis naar ons privehuis voor niets.