Goed geld verdienen legaal in een veilig druk privéhuis als meisje van plezier?

legaal geld verdienen als meisje van plezier?

Goed geld verdienen legaal in een veilig druk privéhuis als meisje van plezier? Dat kanbij meerdere privehuizen, we hebben hier een aantal op een rijtje gezet voor je.


Rotterdam

Privéhuis Karin’s Home – Rochussenstraat 99-a

Het bekendste en gezelligste privehuis van Rotterdam! Sfeervolle schone themakamers en vaste nette klantenkring. Dagelijks krijg je gelijk uitbetaald via opting-in. Respectvolle behandeling en goede sfeer. 7 dagen per week geopend.

Zie ook www.karins-home.nl of mail jouw sollicitatie naar service@karins-home.nl

Karin's Home op SMDOME


Amersfoort

Privéhuis House of Dreams – Soesterweg 271

Dit privehuis heeft 9 fraaie kamers en staat bekend om de gezellige sfeer en professionele aanpak. In meerdere kamers zijn jacuzzi’s aanwezig en er zijn 4 ruime SM kamers die ook los te huur zijn voor commerciële Meesteressen (zie ook www.smstudio-amersfoort.nl).

Amersfoort hoort qua inwoners bij de 10 grootste gemeentes van Nederland en ligt centraal, dus daardoor heeft het vele klanten. De klantenkring is groot en het wordt steeds drukker. Daarom zoekt dit privehuis sexy dame! De dames staan op de eerste plaats bij dit privehuis. Er is respect, eerlijke uitbetaling, vrijheid in roostertijden, vrijheid in voorstellen aan klanten en handelingen op de kamer. Een goede locatie voor sexy gemotiveerde dames die zonder stress een goede bijverdiensten willen hebben.

Zie ook www.privehuishod.nl of mail via info@privehuishod.nl


Utrecht

Privéhuis La Cloche – Amsterdamsestraatweg 287D

In oktober 2018 op de Amsterdamsestraatweg 287D in Utrecht, waar op de oude locatie van de beroemde en oudste sexclub van Utrecht stond, is een privehuis geopend.

Er zijn 7 erotische kamers, die allen nieuw verbouwd zijn. Er zijn douches en bubbelbaden aanwezig en van die 7 kamers is één kamer ook als een kinky SM kamer te gebruiken.

Privehuis La Cloche heeft een uitgebreide website www.privehuislacloche.nl waar alle sexy dames op staan (met fraaie anonieme foto’s, als je dat wil). Ook staat er veel info op voor de klanten zoals openingstijden, foto’s van het interieur, wat de werkwijze is en nog veel meer informatie.

Ze werken via opting-in systeem, dus iedere dag krijg je netjes netto je geld uitbetaald. Er is een respectvolle behandeling en je hebt vrijheid in voorstellen/weigeren van gasten en vrijheid in werktijden. Mail gerust al naar info@privehuislacloche.nl.


Bergen op Zoom

Privéhuis Dreamgirls – Oude Stationsweg 43

Op de Oude Stationsweg 43 in Bergen op Zoom (waar voorheen sexclub Bella Donna was gevestigd) is in 2019 een privéhuis geopend onder de naam Privéhuis Dreamgirls. Maar liefst acht sfeervolle erotische kamers en één SM kamer zijn in het pand aanwezig! Dit gezellige privehuis trekt veel klanten en daarom wordt er gezocht naar sexy dames.

De eigenaren hebben veel ervaring in de erotische branche en gaan op een respectvolle manier met de werkzame sexy dames om. Dit betekent:

  • Vrijheid in voorstellen aan gasten
  • Vrijheid in werkroosters
  • Vrijheid in bepalen van je eventuele eigen extra services naar een klant
  • Gelijkwaardige behandeling

Privéhuis Dreamgirls werkt via het opting-in systeem, dus je krijgt als sexwerkster je geld iedere dag aan het einde van jouw werktijd netjes netto uitbetaald.

Meer zien kan via de website www.privehuisdreamgirls.nl. Je kan Dreamgirls Prive ook volgen op Twitter via Twitter.com/Dreamgirlsprive

Wil jij straks werken in een sfeervolle, veilige, schone, volkomen legale vergunde locatie? En mannen ontvangen en erotisch verwennen? Ben jij minimaal 21 jaar, goed verzorgd, positief ingesteld én gemotiveerd? Laat dan vast van je horen via een mailtje naar info@privehuisdreamgirls.nl of een SMS of whatsapp bericht naar 06-82881978.