Gina Doll dinsdag 5 en woensdag 6 juli in SM kamer Amersfoort

Ja slaven van Nederland, jullie hebben het zeker wel in de gaten? Gina Doll en Amersfoort blijft een succesvolle combinatie te zijn. Gina Doll speelt met veel plezier in de nieuwe en zeer sfeervolle ruime SM kamer met SM meubels in het onlangs overgenomen privéhuis House of Dreams in Amersfoort.

Discrete ontvangst voor de gasten, u komt geen andere gasten tegen. Dit privéhuis ligt in een zeer rustige wijk nabij dierenpark Amersfoort en op een paar minuten rij afstand van diverse snel- en uitvalswegen. Gratis voldoende parkeerruimte in de straat. Dat zijn de eerste ingredienten voor een succesvolle SM en of fetishdate met deze bloedmooie slanke en real highclass Dominatrix. Als jij in het Engels of Duits jouw fantasie durft toe te vertrouwen aan Gina zelf via ginadoll_info@yahoo.de of via SMS op +49 15734294760 dan weet Gina Doll zelf of zij iets voor je kan en wil betekenen.

Lees ook de lovende recensies eens via deze link en deze link

Ook voor professionele bondages, rubberspel en fetishgames is Gina Doll de perfecte speelpartner. Naast soft en harde SM met o.a. tepel- en anaal misbruik van jou als sub/slaaf.

Wees op tijd met boeken want de agenda van Gina Doll is beperkt daar ze haar energie goed wil verdelen om zo kwaliteit te leveren.

www.ginadoll.de

www.kinkydevils.eu

www.smstudio-amersfoort.nl