Gina Doll 9 november & 29 november in SM Kamer Amersfoort

Haar speeldagen in Amersfoort in 1 van de 2 SM kamers van privéhuis House of Dreams aan de Soesterweg 271 is Gina Doll vorige week zeer goed bevallen. In no time was haar kinky speelagenda volgeboekt, en de nieuwe ruime en sfeervolle SM kamer beviel haar en haar slaven goed. Daarom nu al weer een kinky SM speeldag ingepland in haar internationale agenda.

Op woensdag 9 november en dinsdag 29 november kan je heerlijk los gaan met deze real highclass fetishmodel Gina Doll. Zeer ervaren en een spel op hoogstaand niveau ook voor de ware bondage en fetish liefhebbers.

Haar site www.ginadoll.de blijft een kinky festijn om door heen te bladeren, maar een echte sessie spreekt natuurlijk nog veel meer tot de verbeelding.

Hoe in aanmerking te komen voor een sessie? Nu dat is vrij eenvoudig, email in het Duits of Engels met Gina Doll zelf via ginadoll_info@yahoo.de of een SMS naar +49 15734294760, en watvoor kinky fantasie jij hebt. Ook voor beginners of soft SM liefhebbers heeft deze stunning blonde Domina zeker plek.

Eventuele recensies kan je lezen via deze link