Felicia, nu blond, deze Nederlandse studente van begin 20 bij privehuis House of Dreams

Misschien soms even verwarrend die dames die hun haarkleur soms veranderen. Felicia is nu weer blond en is zeer populair onder de gasten van privehuis House of Dreams in Amersfoort. Deze jonge Nederlandse slimme en leuke slanke studente van begin 20 ontvangt meestal een paar dagen in de middag buiten haar studiedagen om. Ze vrijt met passie en is lief en ondeugend tegelijk.

Lees eens de recensies van haar via deze link.

Bij House of Dreams is sinds de overname door nieuwe eigenaren veel gebeurd, zo zijn alle ontvangstkamers verbouwd, nieuwe moderne douches en badkamer geplaatst en veel nieuwe sexy dames gekomen omdat ze daar met respect en veel vrijheden kunnen werken wat voor veel meisjes/dames belangrijk is en ze niet overal helaas zo krijgen. House of Dreams hanteert ook de regels van Gemeente, dus de tarieven zijn op basis van veilige seks en aanraken, dus intiem en pijpen met condoom. Zaken als zoenen, beffen, pijpen zonder, anaal met etc. mogen niet in de standaardprijs zitten en bepalen de meisjes/dames zelf of ze dit aan een klant aanbieden en zo ja tegen welke prijs. Daarom zijn de meisjes/dames bij privehuis House of Dreams ook veel relaxter omdat er een fijne ongedwongen sfeer heerst, wat een gast als u ook weer merkt. Deze policy gaat dus uit van het respect en de zelfstandigheid voor en van het meisje zelf en natuurlijk het naleven van de wet.

Als u als gast schoon bent qua persoonlijke hygiene en respectvol naar de meisjes/dames bent, is de kans ook groter op een fijne erotische date met eventueel extra handelingen, en dat kan u bij of vlak na het voorstellen altijd eerst even checken bij het meisje van uw keuze, zodat u niet voor verrassingen of teleurstellingen komt te staan. Het is geen enkel probleem dat u een meisje niet kiest of weer vertrekt. U bent dan altijd weer een eventuele andere keer welkom.

Felicia is een girl next door type, lekker direct, leuk en sexy en geduldig. Wist u dat u bij House of Dreams iedere maand automatisch meedingt naar gratis seks van 30, 45 of 60 minuten met een House of Dreams meisje naar keuze, als u uw ervaring met een meisje aldaar middels een recensie hier op Hookers.nl of hier op Kinky.nl schrijft?

Iedere maand weer, en bij ca. 20 recensies per maand die geplaatst worden maakt u dus als u die maand ook 1 of meerdere keren een recensie schrijft al snel kans van 3 op 20 om gratis seks te winnen, iedere maand weer! Dat biedt geen enkele loterij!

Wie schrijft die blijft bij House of Dreams aan de Soesterweg 271 in Amersfoort

www.privehuishouseofdreams.nl