Casa Cherda bied een ongekende erotische ervaring in Den Haag

In Den Haag aan de Bezuidenhoutseweg 383 bied Casa Cherda een ongekende erotische ervaring in een ongedwongen omgeving. Het is gehuisvest in een prachtig statig herenhuis, discreet gelegen en zonder overburen. U kunt er gebruik maken van de huiskamer en in alle vrijheid met de dames kennismaken, maar je kan ook de dames 1 voor 1 aan je laten voorstellen en gelijk een keuze maken.

Kamers-Casa-Cherda-600-DSC_4559
Kamers-Casa-Cherda-600-DSC_4595-2
Kamers-Casa-Cherda-600-DSC_4556
previous arrow
next arrow

 

Je kan discreet naar binnen, je hoeft niet aan te bellen want de voordeur is open. Eenmaal binnen ben je in de hal en wordt er automatisch gebeld. Hier wacht je totdat de gastvrouw je verwelkomt. Met de gastvrouw reken je € 75,00 af (Dit is tevens voor het eerste half uur met een dame naar keuze). Wil je geen gebruik maken van de huiskamer? Geef dit dan aan bij de gastvrouw. De dames komen zich dan 1 voor 1 op de gang voorstellen, waarna je geheel vrijblijvend een keuze kunt maken.

Als je gebruik maakt van de huiskamer, krijg je de beschikking over een kluisje voor je kleding en waardevolle spullen en een badjas. Je hebt daarmee meteen uw eerste half uur heerlijke geile sex betaald (kamerhuur en dame); in de open ruimte van de erotische huiskamer of op een van de mooie privekamers.

Natuurlijk kan je eerst eens rustig rond kijken en lekker gaan zitten met een drankje. De meisjes en dames stellen zich aan je voor, maar dringen zich niet op. Wil je met een van de heerlijkheden verder kennismaken, dan kan je naast haar gaan zitten of haar even wenken. Zij komt dan bij jou.

Je zal begrijpen dat dit meestal zal uitlopen op een verdere verkenning van elkaar 😉 En dat geeft niets, want daar is Casa Cherda voor. Verder kan je zo lang in de open ruimte blijven als je wil en genieten van erotische films en vrijende mensen.

Besluit je om nog een erotisch avontuurtje te hebben, in de open ruimte of op de kamer, dan betaal je aar € 75,00 per half uur of € 140.00 per uur voor. Eventuele extra’s waarmee de meisjes je genot kunnen verhogen reken je direct af met de meisjes.