Candy

Voorheen bekend als Mira, nu als Candy werkzaam bij Privéhuis House of Dreams in Amersfoort.

Deze knappe petit licht getinte twintiger die in is voor gewone seks maar ook voor kinkysex of SM als Meesteres, kennen de liefhebbers onder jullie waarschijnlijk nog als Mira voorheen werkzaam in Erotische Centrum Weimar Den Haag (bestaat inmiddels niet meer) of de Paradise Club in Den Haag of vorig jaar van Karin’s Home in Rotterdam. Nu werkzaam in het onlangs overgenomen en momenteel bijna afgeronde verbouwing van alle kamers, het privehuis House of Dreams in Amersfoort.

Dit privehuis ligt aan de Soesterweg 269-271 in Amersfoort met discrete ingang niet vanaf de weg te zien. En binnen zorgt de gastvrouw ervoor dat je ook geen andere gasten ziet zodat jouw privacy gewaarborgd is. Aanwezigheid van deze sexy meid maar ook de andere sexy dames vindt je hier www.hookers.nl/showthread.php?t=318301 en natuurlijk hun eigen website via privehuishouseofdreams.nl

De openingstijden van dit privehuis zijn van maandag t/m vrijdag van 11.00-0.00 uur en zaterdag van 11.00 tot 23.00 uur.

Ook zijn er 3 prachtige SM kamers gerealiseerd voor de SM en kinky seks liefhebbers en zijn er ook Meesteressen zelf via die Meesteressen zelf te boeken via www.smstudio-amersfoort.nl.

Recensies zijn te lezen via www.hookers.nl/showthread.php?t=239227&highlight=mira